ته چین؛

دستور پخت سوپ جو زرد

کد خبر: ۹۰۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 20 June 2019
تعداد بازدید : 4557
کد خبر: ۹۰۶۲۹۹
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 20 June 2019
|
14474 بازدید
بازدید 14474
سوپ جو یکی از سوپ‌های خوش طعم و پرطرفدار است که با شیوه‌های متفاوتی و البته پایه جو تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه سوپ جو قرمز را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون سوپ جو زرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟