ته چین؛

دستور پخت سوپ جو زرد

کد خبر: ۹۰۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 20 June 2019
تعداد بازدید : 4547
کد خبر: ۹۰۶۲۹۹
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 20 June 2019
|
14248 بازدید
بازدید 14248
سوپ جو یکی از سوپ‌های خوش طعم و پرطرفدار است که با شیوه‌های متفاوتی و البته پایه جو تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه سوپ جو قرمز را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون سوپ جو زرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟