راه‌اندازی پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی تهران بزرگ

کد خبر: ۹۰۷۷۹۴
|
۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲ 25 June 2019
|
5456 بازدید
|
۱
رئیس پلیس تهران بزرگ از راه‌اندازی پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه بیست و ششمین طرح رعد گفت: بیست و ششمین طرح رعد با به کار گیری تمام امکانات پلیس پیشگیری کلانتری‌ها و سرکلانتری‌ها اجرا شد. در این طرح طی 48 ساعت گذشته با کار اطلاعاتی انجام شده و اخذ 315 فقره حکم قضایی، 561 نفر از سارقان، مالخران و سایر مجرمان مرتبط شناسایی و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در مجموع در این طرح 52 هزار و 229 مورد اموال سرقتی مردم اعم از قطعات خودرو، لوازم منزل، گوشی موبایل و غیره کشف و ضبط شده است. همچنین 87 درصد صاحبان این اموال مسروقه شناسایی شده‌اند و ما از هم‌اکنون تلاش می‌کنیم تا بتوانیم سریع‌تر این اموال را به صاحبانشان برگردانیم.

رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه 830 پرونده برای این متهمان تشکیل شده است، گفت:‌ این افراد که در قالب 21 باند فعالیت می‌کردند دستگیر شده و از 561 نفر متهم دستگیرشده در این مرحله بالغ بر 300 نفر دارای سابقه بوده‌اند و از سه ماه تا چند سال در زندان به سر برده‌اند.

سردار رحیمی با اشاره به ارزش ریالی اموال مسروقه کشف شده در طرح رعد 26 گفت: ارزش ریالی اموال مسروقه که در این مرحله کشف شد بالغ بر 8 میلیارد و 400 میلیون تومان است. با کارهای کارشناسی صورت ‌گرفته منطقه وقوع جرم این متهمان نیز شناسایی شده است. در این مرحله همچنین پنج قبضه سلاح گرم و 39 قبضه سلاح سرد که اغلب در زورگیری و خفت‌گیری‌ها مورد استفاده قرار گرفته می‌شد، کشف و ضبط شده است.

وی درباره اقدامات این پلیس در حوزه قاچاق کالا ادامه داد: در این رابطه 28 نفر دستگیر شده‌اند و 42 هزار و 279 مورد انواع کالای قاچاق کشف و ضبط شده و همچنین پنج باند قاچاق نیز منهدم شده است.

به گفته رئیس پلیس تهران بزرگ ارزش ریالی این کالاهای قاچاق کشف شده دو میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: برخورد با کالای قاچاق کماکان ادامه دارد و پلیس آگاهی به صورت شبانه روزی در این بخش فعالیت می‌کند.

سردار رحیمی همچنین در خصوص مبارزه با دلالان ارز نیز خاطرنشان کرد: مبارزه با دلالان ارز ادامه داشته و خوشبختانه باید اعلام کنم که در طی یک ماه گذشته به جز تعداد اندکی حضور دلالان و سوداگران ارز و طلا در سبزه‌میدان، منوچهری و در طول خیابان فردوسی مشاهده نشده است. همچنین با هماهنگی با بانک مرکزی این مناطق به دوربین‌های پیشرفته مجهز شده تا افرادی که می‌خواهند به صورت غیرقانونی در این مناطق اقدام به فروش ارز کنند را شناسایی کنیم.

وی با بیان اینکه تعدادی از دلالان ارز در زندان به سر می‌برند، گفت: با هرگونه خرید و فروش ارز در فضاهای غیرقانونی برخورد می‌شود و پلیس در کنار بانک مرکزی به مقابله با دلالان ارز می‌پردازد.

رئیس پلیس تهران بزرگ در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره طرح ترافیک جدید گفت: قضاوت درباره طرح ترافیک جدید زود است ما روزانه ارزیابی‌هایمان را درباره این طرح انجام می‌دهیم اما در این چند روزه مشخص شده که در محدوده رینگ اول و دوم طرح یعنی محدوده اصلی و محدوده کاهش آلودگی هوا، ترافیک کاهش پیدا کرده اما در سایر معابر ترافیک افزایش داشته است.

وی درباره برداشتن پل گیشا نیز گفت: با توجه به اینکه در شش ماهه اول ترافیک کمتر است، ما به این جمع‌بندی رسیدیم که باید در این مدت انجام شود. این پل فرسوده بوده و در زمان عبور و مرور و تردد خودروها به حالت قیف در می‌آمد. من از مردم خواهش می‌کنم که در تغییر مسیرها دقت کنند. شش الی هفت مسیر جایگزین نیز اعلام شده است.

او درباره افزایش کلانتری‌ها در حاشیه شهر نیز گفت: امروز صبح جلسه‌ای با شهردار داشتیم. مصوبه‌ای را مطرح کردیم. در این جلسه تاکید داشتیم که باید توجه ویژه‌ای به حاشیه شهر شود. در خصوص احداث کلانتری‌ها باید بگویم که هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده اما در حال برگزاری جلسات هستیم.

وی درباره فعالیت کلانتری‌ها نیز گفت: در برخی از کلانتری‌ها مراجعات بسیار زیاد است و نیروهای ما در کلانتری فقط به صورت سطحی می‌توانند به مراجعان پاسخ دهند.

رئیس پلیس تهران بزرگ همچنین خاطرنشان کرد: به زودی پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی تهران بزرگ در تعاقب با پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی کشور راه‌اندازی می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۴
مسولان محترم بعد از چهل سال بررسی بفرمایند که چرا آمار سرقت، تجاوز، کلاهبرداری ، اختلاس ، آدم ربایی ، اعتیاد ، قاچاق و ...... در کشورمان بسیار بالاست. قوه قضاییه از میلیونها پرونده در دادسراها و دادگاهها صحبت به میان می آورد، مقامات ناجا از کمبود کلانتریها و پرسنل می گویند. به راستی چرا آمار خلاف در کشور قابل توجه و تامل است؟
مسلما اولین عامل را می باید در سیستم دولتی حاکم بر بیشتر ارکان کشور جستجو نمود. سازمان خصوصی سازی بعد از این همه سال یهیچوجه موفق نبوده است.
عوامل اجتماعی و برخی قوانین تاریخ گذشته هم در بروز بعضی دیگر از تخلفات و بزه کاریها موثر می باشند که کارشناسان مربوطه بارها به این عوامل اشاره نموده اند ولی گوش شنوایی نیافته اند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟