به گزارش فارس به نقل از رویترز، خانواده جیک وینگر از دهه سالهای 1800 میلادی در حال کاشت و تولید بادام است.
وی میگوید: ما در منطقه کالیفرنیا بیش از یک صد سال است در حال کشاورزی هستیم.
در واقع وی چهارمین نسل از خانواده خود است که در حال کاشت بادام در کالیفرنیاست اما طی سال جاری او در حالی به سمت برداشت میرود که یک سؤال بزرگ برای وی و تمام بادام کاران ایجاد شده است و آن سؤال این است که تعرفه بر واردات بادام آمریکایی به هند چگونه قرار است بر آنها تاثیر بگذارد.
وینگر میگوید:هند تا پیش از این دومین بازار صادراتی بادام آمریکا به شمار میرفت و حتی سال گذشته به بزرگترین بازار صادراتی بادام آمریکا تبدیل شد. در واقع هند جایی بود که طی سال گذشته بادام کاران هندی با استفاده از آن توانستند از تاثیر جنگ تجاری با چین و تعرفههای وارداتی چین بر بادام فرار کنند.
این کشاورز آمریکایی میگوید ما حالا شاهد آن هستیم که در هند هم بر واردات بادام از آمریکا تعرفه اعمال شده است و به طور قطع این مسئله نگرانی بزرگی را در حالی که کشاورزان به فصل برداشت نزدیک میشوند برای آنها ایجاد کرده است.
در ماه ژوئن دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که آمریکا هند را از نظام جامع تعرفهای خود حذف کرده است که در واقع این مسئله به بالا رفتن تعرفه وارداتی به برخی کالاهای هندی به آمریکا منجر میشود.
در پاسخ به این اقدام هند هم تعرفه وارداتی بر 28 کالای آمریکایی از جمله بادام، سیب و گردو را افزایش داد.
وینگر معتقد است: تاثیر این تعرفههای جدید بر کشاورزان ممکن است تا پایان سال جاری نمایان نشود.
وی گفت: ما درباره تاثیر واقعی این مسئله چیزی نمیدانیم و بسیاری از سازمانهایی که ما به آنها بادام میفروشیم محصولات ما را خریداری میکنند و پول آن را آخر سال میپردازند. پس شما تا زمانی که سال تمام نشود نخواهید فهمید که چه تاثیری روی شما گذاشته شده است.
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا با هدف کم کردن تنش تجاری بین دو کشور به هند سفر کرد.
اما ترامپ هنوز در حال انتقاد از دهلی نو است و در توئیتر نوشته که هند فرصتهای زیادی برای اعمال تعرفه بر واردات کالاهای آمریکایی داشته که این مسئله دیگر قابل قبول نیست.
هند بارها اعمال تعرفه بر واردات کالا از آمریکا را به تعویق انداخت و امیدوار بود بتواند مشکل تجاری بین دو کشور را در قالب مذاکره حل و فصل کند اما پس از آنکه نتوانست واشنگتن را به عقب نشینی از تصمیم حذف نام هند از نظام جامع تعرفههای ترجیحی متقاعد کرده و تعرفه بر واردات فولاد و آلومنیوم در آمریکا علیه خود را لغو کند، از ابتدای ماه ژوئن رسما اعمال تعرفه بر واردات 28 کالای آمریکایی را آغاز کرد.
هند به دنبال آن است تا از این طریق بیش از 200 میلیون دلار درآمد بیشتر از محل واردات کالا از آمریکا داشته باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.