سید حمید حسینی در گفت‌وگو با «تابناک اقتصادی»

بنزین و گازوئیل ۴۵۰۰ تومانی در عراق وسوسه‌ای برای قاچاقچیان/ محموله‌های صادراتی به اربیل، بوی گازوئیل می‌دهد/ فعلا بنزین ۶ هزار تومانی منتفی است/ عدم تحقق درآمد ۱۴۰ هزار میلیارد تومانی از صادرات نفت

قاچاق سوخت از ایران به کشور‌های همسایه به دلیل ارزان بودن قیمت آن همچنان ادامه دارد؛ موضوعی که دبیر اتاق مشترک ایران و عراق و کارشناس حوزه نفت طی مصاحبه‌ای به آن اشاره نمود و گفت: یکی از دوستان ما از اربیل با من تماس گرفت و گفت، چرا هر محموله‌ای که از ایران به اربیل می‌آید، بوی گازوئیل می‌دهد؟ من فکر کردم دارد شوخی می‌کند، اما برخی کامیون‌هایی که بار صادراتی می‌برند، کنار آن قاچاق سوخت انجام می‌دهند.
کد خبر: ۹۱۲۷۴۱
|
۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ 20 July 2019
|
34526 بازدید
|
تابناک اقتصادیسیدحمید حسینی دبیر اتاق مشترک ایران و عراق طی مصاحبه‌ای به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: یکی از دوستان ما از اربیل با من تماس گرفت و گفت، چرا هر محموله‌ای که از ایران به اربیل می‌آید بوی گازوئیل می‌دهد؟ وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: معمولاً وقتی که کامیون‌ها با بار صادراتی از گمرک رد می‌شوند، سوخت توسط کولبرها، موتورسیکلت ها، کامیون‌های شخصی و ... به این کامیون‌ها رسانده می‌شود و آن‌ها سوخت را بر روی بار صادراتی خود قرار می‌دهند و به عراق قاچاق می‌کنند.
 
به گزارش «تابناک اقتصادی»، دو روز پیش بود که روابط عمومی منطقه یکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طی عملیات رصد و کنترل تردد‌های شناوری در خلیج فارس به منظور کشف و مقابله با قاچاق سازمان‌یافته، در روز یکشنبه ۲۳ / ۴ / ۹۸ گشت‌های شناوری منطقه یکم دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز پس از اطمینان از "حمل قاچاق سوخت" توسط یکی از کشتی‌های خارجی در اقدامی غافلگیرکننده، این کشتی را که حامل یک میلیون لیتر سوخت قاچاق بود پس از هماهنگی و حکم مراجع قضائی، در جنوب جزیره لارک توقیف کردند.

این خبر نشان از آن داشت که قاچاق سوخت از ایران به کشور‌های همسایه به دلیل ارزان بودن قیمت آن همچنان ادامه دارد. موضوعی که سیدحمید حسینی دبیر اتاق مشترک ایران و عراق و کارشناس حوزه نفت طی مصاحبه‌ای با خبرنگار تابناک اقتصادی به آن اشاره نمود و گفت: یکی از دوستان ما از اربیل با من تماس گرفت و گفت، چرا هر محموله‌ای که از ایران به اربیل می‌آید بوی گازوئیل می‌دهد؟ من فکر کردم دارد شوخی می‌کند، اما برخی کامیون‌هایی که بار صادراتی می‌برند، کنار آن قاچاق سوخت انجام می‌دهند.
 
بنزین و گازوئیل ۴۵۰۰ تومانی در عراق وسوسه‌ای برای قاچاقچیان/ محموله‌های صادراتی به اربیل، بوی گازوئیل می‌دهد/ فعلا بنزین ۶ هزار تومانی منتفی است/ عدم تحقق درآمد ۱۴۰ هزار میلیارد تومانی از صادرات نفت

چرا سوخت از ایران به کشور‌های اطراف قاچاق می‌شود؟

سیدحمید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک اقتصادی در پاسخ به این پرسش گفت: حدود یک سال و نیم پیش قیمت بنزین در ایران با دلار ۳۷۰۰ تومانی، حدود ۳۰ سنت بود. هم اکنون قیمت بنزین با افزایش قیمت دلار به حدود ۱۰ سنت کاهش یافته است. این قیمت بنزین در ایران قابل مقایسه با قیمت بنزین در کشور‌های همسایه که بعضاً یک دلار و ۶۰ سنت است، نیست و فاصله بسیاری دارد و برای قاچاق سوخت وسوسه انگیز است؛ برای نمونه در عراق اولاً تفاوتی بین قیمت بنزین و گازوئیل وجود ندارد و ثانیاً حداقل قیمت آن‌ها ۴۵۰۰ تومان است و این رقم در مناطق کردنشین و دورافتاده‌تر عراق بالاتر نیز هست. بیشتر قاچاق سوخت نیز مربوط به قاچاق گازوئیل است، چرا که قیمت گازوئیل در کشور ما به مراتب پایین‌تر از قیمت بنزین است و قاچاق آن، سود بیشتری را نصیب قاچاقچی خواهد کرد.
 
این فاصله بسیار قیمت سوخت در ایران با کشور‌های همسایه باعث شده که تمام اقداماتی که برای قاچاق سوخت در حال انجام است بی نتیجه بماند یا اقداماتی که صورت گرفته است تأثیر آنچنانی نداشته باشد و امروزه قاچاقچیان از هر روشی برای قاچاق سوخت استفاده می‌کنند؛ از قاچاق با لنج و لوله کشی گرفته تا قاچاق با موتور و مسافر.

سوخت با چه روشی به مناطق کردنشین عراق قاچاق می‌شود؟

دبیر اتاق مشترک ایران و عراق در مورد شیوه قاچاق سوخت به عراق گفت: معمولاً وقتی که کامیون‌ها با بار صادراتی از گمرک رد می‌شوند، سوخت توسط کولبرها، موتورسیکلت ها، کامیون‌های شخصی و ... به این کامیون‌ها رسانده می‌شود و آن‌ها سوخت را بر بار صادراتی خود قرار می‌دهند و به عراق قاچاق می‌کنند. همان گونه که گفتم بیشتر این قاچاق سوخت از ایران به مناطق کردنشین عراق هم صورت می‌گیرد.

حجم تقریبی قاچاق سوخت به کردستان عراق چقدر است و پول آن چگونه باز می‌گردد؟

دبیر اتاق مشترک ایران و عراق در مورد حجم تقریبی قاچاق سوخت از ایران به کردستان عراق گفت: کردستان عراق ظرفیت ماهانه ۱۳۰ هزار تا ۱۴۰ هزار تن سوخت را دارد که از ایران وارد کند. این میزان سوخت در حال تامین است و اینکه چگونه تامین می‌شود را من نمی‌دانم. هر وقت بتوانیم این میزان سوخت مورد نیاز را به کردستان عراق بفروشیم این کار را می‌کنیم و هر وقت نتوانیم به هر حال به گونه‌ای تامین می‌شود.

حسینی در مورد اینکه آیا از کردستان عراق هم کالایی به ایران قاچاق می‌شود، گفت: قاعدتاً سالی دو الی سه میلیارد دلار کالا به صورت کولبری از کردستان وارد ایران می‌شود. وی افزود: ما ارزی که به کولبر اختصاص نمی‌دهیم؛ پس طبیعتاً باید قاچاقی صورت گرفته باشد و ارزی در سمت عراق موجود باشد که این کالا‌ها به صورت کولبری وارد شود.
 
بنزین و گازوئیل ۴۵۰۰ تومانی در عراق وسوسه‌ای برای قاچاقچیان/ محموله‌های صادراتی به اربیل، بوی گازوئیل می‌دهد/ فعلا بنزین ۶ هزار تومانی منتفی است/ عدم تحقق درآمد ۱۴۰ هزار میلیارد تومانی از صادرات نفت

دولت با افزایش قیمت سوخت، با یک تیر دو نشان بزند!

این کارشناس حوزه نفت به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: نگاه من به این مسأله قاچاق سوخت دو وجهی است و تنها خود قاچاق سوخت مقصود نیست. دولت در بودجه ۹۸ پیش بینی کرده بود که حدود ۳۵ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشد و با تبدیل این درآمد دلاری با نرخ ۴۲۰۰ تومانی آن را در بودجه قرار دهد؛ اما واقعیت این است که تحقق ۱۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده از طریق صادرات نفت قطعاً در سال جاری تحقق نخواهد یافت و دولت باید فکری به حال کسری بودجه خود از این طریق کند. دولت می‌تواند برای جبران این کسری بودجه فشار‌ها را برای دریافت مالیات افزایش دهد، هزینه‌ها را کاهش دهد و یا بودجه پروژه‌های عمرانی را قطع کند. دولت هم اکنون این راهکار‌ها را برای جبران کسری بودجه خود در نظر گرفته است.
 
دکتر حسینی ادامه داد: سال گذشته دولت تنها توانست ۱۰۵ هزار میلیارد تومان مالیات بگیرد و این رقم در سال جاری به ۱۳۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. به تازگی نیز دولت اعلام کرده که قرار است ۵۰ هزار میلیارد تومان دیگر هم مالیات بگیرد، اما باید گفت: راهکار افزایش مالیات از طریق فشار بر بنگاه‌های موجود امکان پذیر نیست چرا که حیات و ممات بنگاه‌های موجود به رونق اقتصادی کشور گره خورده است و در حال حاضر اوضاع اقتصادی کشور نیز خوب نیست. اگر قرار باشد، این افزایش مالیات از محل تعریف پایه‌های مالیاتی جدید مثل اخذ مالیات از سود سکه، ارز، مسکن و ... باشد نیز باید گفت که این موضوع باعث ایجاد نارضایتی‌های گسترده‌ای در سطح جامعه خواهد شد و هم شناسایی این افراد سخت است. این گونه نیست که به راحتی بتوان این افراد را شناسایی کرد و مالیات گرفت و راهی که تاکنون متداول نبوده است، یک ساله متداول کرده و مالیات گرفت.  

یک راه پیشنهادی برای جبران کسری بودجه دولت این است که قیمت حامل‌های انرژی به خصوص آن‌هایی که به شدت زمینه قاچاق به کشور‌های اطراف دارند، افزایش دهد. این راهکار از یک سو می‌تواند کسری بودجه را جبران کند و از سوی دیگر می‌تواند جلوی قاچاق سوخت را بگیرد.

این کارشناس حوزه نفت در پاسخ به این پرسش خبرنگار تابناک اقتصادی که آیا مقصود شما از افزایش قیمت بنزین و گازوئیل آزادسازی قیمت آن‌هاست گفت: نه! ما نمی‌توانیم که هم اکنون قیمت بنزین یا گازوئیل را مثلاً به ۶ هزار تومان افزایش داده و به سطح قیمت این دو سوخت در منطقه برسانیم، اما حداقل می‌توانیم حرکتی را انجام دهیم و این شکاف قیمتی ایجاد شده را کم کنیم. همان گونه که گفتم قیمت بنزین در سال گذشته ۳۰ سنت بوده و با افزایش قیمت دلار هم اکنون به ۱۰ سنت کاهش یافته، حداقل این است که این قیمت را به ۲۰ سنت افزایش دهیم.
 

گفت‌وگو از: محمدرضا مقامی فرد

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸۹
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
خیلی خوشحال میشم که همه چیز رو به دلار حساب میکنید ولی لطفا حقوق مردم ایران رو هم به دلار حساب کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
اگه قراره هر سال ارز و دلار گرون بشه و رئال مرتب بی ارزش بشه که نمیشه به مردم بگین تو کشور همسایه همه چی مفته خب مراقبت کنید ارزش واحد پول ایران مرتب بی ارزش نشه که لازم نباش مرتب گرونی ایجاد کنید با سیستم شما هی دلار بدو هی اجناس و بنزین بدو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
رئال؟؟ رئال مادرید؟؟
رضا
| Canada |
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
عزیزم هیچ کس بیشتر از ارزش کار شما به شما پول نمی دهد که ارزش کار هم تابع خلق ارزشی است که از کار شما صورت می گیرد پس اگر کار شما خلق ارزش نداشته باشد باید حقوق شما صفر باشد یعنی کار متوقف و شما اخراج شوید حالتی که در ۷۰ درصد بنگاه های دولتی ما حاکم شده پس بی خودی دستمزد را با نرخ ارز مقایسه نکنید که بی مفهوم است در ۹۵ درصد کشورهای دنیا ارزش پول ثابت است اما دستمزدها تا ۱۰۰ برابر هم تغییر می کند
ناشناس
| Germany |
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
مردم حقوقی ندارند که با پول حساب شود!
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
اینقدر با اقتصاد بازی نکنید اگر فرمول های اقتصادی را جابجا کنید مردم به زحمت میفتند . لطف کنید اینقدر نگویید بنزین ۴۵۰۰ تومانی عراق قاچاق را وسوسه میکند ارزش دلار را واقعی کنید و حقوق و دستمزد مردم را واقعی کنید نیازی به کسب درامد نامشروع از طریق گران کردن بنزین و سهمیه بندی بی فایده هست . بروید کشور را از نطریه پردازی اصولگرایان نجات دهید تحقق عدالت در سلامت و اموزش عمومی و اموزش و پرورش و دانشگاه و مدرسه هست دیگر موصوعات فقط هدر دادن سرمایه کشور هست . عدالت ارمانی تحقق نمیابد چون خود مسولین در ثروت و ناز و نعمت زندگی میکنند .
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
اکثر قاچاق در واردات و صادرات بصورت سازمان دهی شده و توسط مافیایی قدرتمند در داخل کشور است
و اینها همه بهانه است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
به نظرم رئال بی ارزش نشده فقط نتونسته خریدای خوبی برای این فصل انجام بده
مجمد رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
نابسامانی اقتصادی گریبان مردم وجامعه را گرفته به قوانین و شاخص ها دست نزنید باعث بی ثباتی اقتصادی واجتماعی بیشتر میشود مردم و اقتصاد موش ازمایشی نیستد ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
... تنها راهکار پیشنهادیشون اینه فشار از روی سرمایه دارانی که مالیات باید بدن برداشته بشه ، بیفته روی راه نفس طبقه بیچاره مملکت که الانشم به نون شبشون محتاج شدن ، والا هر کسی هم میدونه بهتره بجای اینکه قیمت بالا بره قیمت دلار بیاد پایین تا این قاچاق نصرفه براشون ...
پاسخ ها
ناشناس
| Turkey |
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
این راهکار که فلان جنس در فلان کشور چنان است و در ایران چنان از زمان مرحوم رفسنجانی شروع شد و پس از رشد یافتن در این سالها تبدیل به این شد که ارزانی در کشور ما باعث وسوسه قاچاقچیان برای قاچاق کالا از ایران به کشورها ی همسایه میشود.
واقعا به به به این ارزانی.متاسفانه مسئولین نه از خدا و نه از مردم ،خجالت نمیکشند و با بی پروایی تمام به اشکال مختلف به شعور مردم توهین میکنند.
جالب است که در طول این چهل سال هیچ وقت نشد جنسی دریکی از کشورها ی ارزانتر از کشور ما باشد و قاچاقچیان آنها ترغیب به قاچاق آن کالا به ایران شوند.شما تا بحال شنیده اید ؟
قربون برم هوا رو یک بام و دو هوا رو.
برای مسئولین کشور ، برای این همه بی تدبیری و بی
پروایی متاسفم.
ناشناس
| Netherlands |
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
الکی چرا حرف میزنید سرمایه دار زحمت کشده سرمایه دار شده . مثل شما ها به خور و بخواب نکرده .

من یه کار پردرامد را برای 10 نفر بیکار سپردم و گفتم این کار رو بکنید و بدون اینکه خودشون بدونند که راه موفقیت هم براشون گذاشته بودم که اگر ادامه میدادند اونو پیدا میکردند و کارشون با پشتکا رونق میگرفت ولی این ها در عرض سه رو از کار خسته شدند و از ادامه کار منصرف شدند . میخواستند زودتر به پول برسند

در حالی که من برای موفقیت در این کار 13 سال زحمت کشیده بودم و ثمره اش را 6 ساله دارم میبینم

اقا زحمت و پشتکار و علاقه برای سرمایه داری میخواد .که اکثر مردم ایران ندارند

باز صدها مثل دارم .
رضا
| Canada |
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
عزیز ۹۰ رصد اقتصا د ایران دولتی است ما سرمایه داری نداریم که از او مالیات بگیریم البته از نظر شما اگر یک نفر بنز سوار شد سرمایه دار است و می شود خرج ۸۲ میلیون نفر را از جیب او بیرون کشید اما ما صاحبان سرمایه بالای۱۰ میلیارد دلار را سرمایه دار می دانیم که یکی هم حتی د ر کل دنیا نداریم
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
جناب رضای عزیز که با پرچم کنادا پیام دادین ، اگر واقعا اهل کانادا باشین که خوب باید بدونید که مالیات در کشورهای پیشرفته چندین برابر کشور ماست ، نمیان بگن تو 10 میلیارد دلار سرمایه داری بعد مالیات بده ، از لبنیاتی محله هم متناسب با درآمدش مالیات میگیرن ، مشکل اینجاست سرمایه دارهای ایرانی اینقدر مفت و بادآورده پولدار شدن و تا بحال از مالیات فرار کردن که فکر میکنن دارن پول زور میدن ، در حالی که باید بجای سالهایی فرار از مالیات هم جریمه بشن
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
کشور داری یک کار بسیار تخصصی و علمی و نیاز به مدیران با تجربه دلسوز و باسواد وطن پرست و به تعداد کافی دارد
که متاسفانه ما فاقد آنها حداقل به تعداد کافی و کیفیت لازم هستیم
و فقط داریم مثل گروههای خشن و غیر مجاز و غیر قانونی با گروگان گرفتن مردم خودمان روزگار می گذرانیم
ولی این اوضاع نمی تواند زیاد دوام بیاورد و اگر تجدید نظر نکنیم حتما کشور و مردم را به نابودی و فلاکت و بدبختی خواهیم کشاند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
جناب ناشناس ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
شما معلومه از اون فرار کننده های مالیاتی هستین که اساسی زدین به جیب منتم سر مردم دارید ، البته حق میدم بهتون که از دادن بخش کوچکی از حق جامعه ناراحت باشین ، جنابعالی که الان فقط بخور بخواب هستین و جون رو دارن همونایی میکنن که میگی بی سواد ! متاسفانه اینقدر پول باد آورده غرور میاره که دیگه کسی رو داخل آدم حساب نمیکنید
رضا
| Canada |
۰۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
عریز نارنین در کانادا از مردم مالیات مصرف می گیرند نه درامد کسی که بیشتر مصرف می کند بیشتر هم مالیات می هد مثلا ۱۰۰ درصد قیمت سوخت مادیات می گی ند اما در ایران عوام گری مانع آن است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
آقا رضای عزیز مالیات برمصرف شامل مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش و مالیات بر دارایی های خاص هست که اگه اینو بزارن جای مالیات بر درآمد که باز آقایون سرمایه دار باید بیشتر از پیش از جیب مایه بزارن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
واقعا راهکارتون تحسین برانگیز بود.
همه جوانب رو هم در نظر گرفتین.
خداروشکر که ما شما کارشناسای محترم رو داریم.
درود بر شما
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
عجب راهکاری! آخه فکر کردی فشار به مردم دیگه جا نداره ؟
ناشناس
|
Philippines
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
ناتوانی در کنترل کامل مرز های آبی و خاکی کشور و حتی به رسمیت شناختن انواعی از قاچاق کالا
ناتوانی در تولید خودرو هیبریدی
ناتوانی در کاهش تعرفه واردات و حتی یارانه برای خودرو هیبریدی
ناتوانی در واردات موتور سیکلت برقی و عمومی کردن آن
ناتوانی در توسعه قطار های برقی و مغناطیسی بین شهری
و ده ها ناتوانی دیگر
و تاوان آن را قشر متوسط و فقیر داده اند و خواهند داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
چرا سوخت از ایران به کشور‌های اطراف قاچاق می‌شود؟
همیشه پاسخ را به قیمتها مربوط می کنید که آنها را بالا ببرید چرا؟؟؟؟ برای یک بار هم که شده بگویید علت قاچاق شدن عدم نظارت کافی است! نمی شود؟ عدم توانمندی در کنترل است! چرا همیشه دنبال علت برای گران کردن می گردید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
توان نظارت ندارید که نشد چاره در گران کردن. با این روش باید تا قیام قیامت هی گرون کنید .
جناب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
چطور دو خانم بد حجاب را در روی یک قایق وسط دریاچه سد
ساری را دو روزه پیدا کردید
و ۱۵ نفر از مسافر کش و صاحب قایق و همراهان و فیلمبردار را دستگیر و حبس و دادگاه و شلاق زدید
ولی قادر به کنترل مرزهای رسمی کشور که چندین اداره و انتظامی و نظامی و امنیتی و دوربین و پهباد و هزار امکانات دارد و یک مگس را هم رصد میکنند نیستید!!؟؟؟
اصلا نمیشود باور کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
علت ان دستکاری دولت محترم در قیمت ها است ان هم به شکل نا متوازن
ده تا را افزایش داده در طول چنددسال دو الی سه مورد را پایین نگه داشته
ناشناس
|
Sweden
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
بکنید لیتری 10000 تومان کی به کیه فقط صف خلوت باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
وقتی اسم قاچاقچی رو بزارن کولبر همین پیشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
کاش فقط کولبر بود، اصلش با تویوتا و ماشینهای دیگه هست که به صورت کاروانهای ۱۰۰ تایی رد میشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
وقتی جوان فوق لیسانس کولبری می کند این اسمش استثمار است نه قاچاقچی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
چرا دو‌نشان؟؟
هشتاد میلیون نشان بزند!!
همانطور که همیشه زده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
این بازی نخ نما شده ای است که هرازگاهی با بهانه کردن ارزانی سوخت و قاچاق به کشورهای همسایه آن را گران می کنید . واقعا وقتی سوخت صد تومانی ، هزار تومان شد ، جلوی قاچاق آن گرفته شد ؟ چرا هیچ وقت آماری ارائه نمی شود که نادرستی این نظرات برای یکبار مشخص شود ؟
ناشناس
|
Czechia
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
خوب بگو میخوایم گرونش کنیم دیگه این بهونه ها چیه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟