ته چین؛

دستور پخت پیتزای دیترویتی

کد خبر: ۹۱۳۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴ 23 July 2019
تعداد بازدید : 4815
کد خبر: ۹۱۳۱۷۴
|
۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴ 23 July 2019
|
17300 بازدید

مواد لازم:

برای خمیر پیتزا:
یک پیمانه آب گرم
یک بسته مخمر خشک فعال
یک قاشق چای‌خوری شکر
دو قاشق چا‌ی‌خوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
دو و نیم پیمانه آرد نان

برای سس پیتزا:
680 گرم سس مارینارا
دو قاشق چای‌خوری پونه کوهی
یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خشک خرد شده
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر

340 گرم پنیر آجری یا 225 گرم پنیر مونتری جک با 115گرم پنیر چدار

225 گرم پپرونی ورقه ورقه شده

بازدید 17300
پیتزای دیترویتی در کنار پیتزای نیویورکی و پیتزای شیکاگو یکی از پیتزاهای معروف آمریکایی است. این پیتزا که به شکل مستطیلی خاصی درست می‌شود از نظر نوع سس و نان و روش آماده کردن تفاوت‌هایی دارد که منجر به ایجاد شدن طعم منحصربه‌فرد آن می‌شود. در این ویدیو به صورت تفصیلی با نحوه درست کردن این پیتزا آشنا شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط