مواد لازم:
برای پاناکوتا:
2 ورقه ژلاتین
400 گرم خامه
75 گرم شیر کامل
100 گرم شکر قنادی
50 میلی لیتر اسپرسو
1 قاشق غذاخوری شکر
برای بریتل دارچینی با فندوق:
50 گرم فندوق
200 گرم شکر قنادی
1 قاشق چای خوری دارچین
پاناکوتا یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی است که با شیر، خامه و ژلاتین درست میشود و بریتل نوعی آبنبات است که با کارامل و میوههای مغز دار درست میشود. در این ویدیو آشپز معروف گوردن رمزی به شما آموزش میدهد که چگونه دسری ایتالیایی پاناکوتا را به همراه بریتل به بهترین و خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید.