فرمانده انتظامی تهران بزرگ از افزایش گوشیقاپی در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در همین مدت ۲۵ درصد افزایش کشف گوشی و موبایل سرقتی روی داده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ بیست و هفتمین مرحله از طرح "رعد" توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ به اجرا درآمد؛ در طرح "رعد" کلانتریها مکلف شدند حوزه استحفاظی خود را از مجرمان پاکسازی کنند.
سردار حسین رحیمی؛ فرمانده انتظامی تهران بزرگ پیش از ظهر امروز در حاشیه اجرای بیست و هفتمین مرحله از طرح در جمع خبرنگاران درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: در بیست و هفتمین مرحله از طرح رعد با به اجرا درآمدن 322 حکم قضایی، 621 سارق و مالخر بازداشت شدند که 308 نفر از آنها سابقهدار هستند.
کشف 3 هزار دستگاه گوشی قطعهقطعه شده از یک باند
وی با اشاره به کشف بیش از 43 هزار اموال مسروقه در مرحله 27 طرح رعد، تصریح کرد: فقط در یک مورد، سه هزار دستگاه گوشی تلفنهمراه قطعه قطعه شده که در اختیار یک باند قرار داشت کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به تشکیل 958 فقره پرونده برای سارقان، گفت: در این مرحله از طرح رعد 22 باند منهدم شد و درصد موفقیت طرح رعد بیست و هفت نسبت به پروندههای متشکله، 64 درصد بوده است.
به گفته رحیمی، 87 درصد از مالباختگان در این طرح شناسایی شدند که اموال مسروقه تحویل آنها میشود همچنین ارزش اموال مسروقه کشف شده بالغ بر 10.5 میلیارد تومان است.
رحیمی افزود: در حوزه مبارزه با موادمخدر، پاکسازی تمام مناطق تهران در دستور کار پلیس قرار دارد و در بیست و هفتمین مرحله از طرح رعد حدود 38 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده، 240 معتاد و خردهفروش بازداشت و پنج باند خردهفروشی مواد مخدر نیز منهدم شد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در حوزه مبارزه با کالای قاچاق نیز در مرحله 27 طرح رعد دو باند منهدم، 35 قاچاقچی کالا بازداشت و 50 فقره پرونده برای قاچاقچیان تشکیل شد.
کشف 674 هزار انواع و اقسام کالای قاچاق در مرحله 27 طرح رعد
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: همچنین 674 هزار انواع و اقسام کالای قاچاق کشف شد که ارزش اموال مکشوفه بالغ بر 4 میلیارد و 420 میلیون تومان است.
رحیمی با اشاره به کشف 17 قبضه سلاح سرد و چهار قبضه سلاح گرم در بیست و هفتمین مرحله از طرح رعد متذکر شد: بالغ بر52 درصد سارقان بازداشت شده در مرحله 27 طرح رعد تعدد جرم دارند، یعنی زندان رفته و پس از آزادی مجددا مرتکب جرم شدهاند.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی ویژه مبارزه با سرقت با حضور تمام مسئولان آگاهی و کلانتری تهران بزرگ و سه تن از قضات دادسرای تهران، متذکر شد: محصول مشارکت پلیس و دستگاه قضایی این است که در این مدت شاهد کاهش 3 درصدی وقوع جرائم در پایتخت بودهایم همچنین برای مجرمان زیر 18 سال نیز تصمیماتی اتخاذ شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سؤالی مبنی بر افزایش گوشیقاپی در پایتخت نیز تصریح کرد: در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش پنج درصدی گوشیقاپی در پایتخت روی داده که البته این افزایش از نیمه دوم سال گذشته آغاز شده اما در عین حال 25 درصد افزایش کشف گوشی و موبایل سرقتی را داشتهایم.
رحیمی از جدیت پلیس با برخورد با موبایلقاپها خبر داد و یادآور شد: شب گذشته سه باند گوشیقاپی منهدم شدند که فقط در یک مورد از آنها، 110 گوشی نو در حال انتقال به خارج از کشور بود.
این مقام انتظامی درباره برخورد با مأمورنماها نیز تصریح کرد: از ابتدای سال موارد متعددی در بحث دستگیری مأمورنماها داشتهایم به عنوان مثال در یک مورد مأمورنمایی بازداشت شد که چندین روز در یکی از مناطق پایتخت از رانندگان خودروهای مختلف اخاذی میکرد و مردم نیز از این شخص کارت شناسایی نخواسته بودند و نسبت به احراز هویت وی اقدام نکرده بودند.
رحیمی از شهروندان خواست در مقابله با مأموران از آنها کارت شناسایی بخواهند و پس از احراز هویت، با مأموران همکاری لازم را داشته باشند.
وی متذکر شد: به مأموران نیز تأکید کردیم که در مقابل درخواست مردم برای احراز هویت همکاری لازم را داشته باشند.