انگلیس بیشترین سرمایه گذاری در آمریکا را داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از دفتر تحلیل داده های اقتصادی آمریکا، تا پایان سال ۲۰۱۶ حدود هفت میلیون و ۸۷ هزار و ۹۰۰ شغل در آمریکا تحت تاثیر مستقیم سرمایههای خارجی ایجاد شده است. شرکتهای خارجی از طریق تولید مشترک با شرکای آمریکایی خود در این سال ۳۷۰ میلیارد دلار صادرات انجام داده اند و ۶۰.۱ میلیارد دلار سرمایه خارجی راهی بخش تحقیق و توسعه شده است.
در بازه زمانی ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷، بیشترین سرمایه خارجی در آمریکا مروبط به سال ۲۰۱۶ با جذب ۴۷۱.۷۹۲ میلیارد دلار بوده است و از سوی دیگر در سال ۲۰۱۳ تنها ۲۰۱.۳۹۳ میلیارد دلار سرمایه مستقیم خارجی حذب شده است. از طرف دیگر طی این مدت بیشترین سرمایه گذاری آمریکا درکشورهای دیگر مربوط به سال ۲۰۱۴ با ۳۳۳.۰۱۴ میلیارد دلار و کمترین حجم سرمایه گذاری مربوط به سال ۲۰۱۵ با ۲۶۴.۳۵۹ میلیارد دلار بوده است.
بیشترین سرمایهگذاری خارجی در آمریکا مربوط به انگلیس بوده است؛ به گونهای که سرمایهگذاران انگلیسی ۱۵.۳ درصد از کل سرمایهگذاری در آمریکا را انجام دادهاند و پس از آنها، کانادایی ها با ۱۳ درصد، ژاپنی ها با ۱۱.۸ درصد، آلمانیها با ۱۰.۱ درصد، ایرلندی ها با ۸.۲ درصد، فرانسویها با ۷.۵ درصد، سوئیسی ها با ۵ درصد، هلندی ها با ۴.۲ درصد، سنگاپوری ها با ۲.۲ درصد و بلژیکی ها با ۲ درصد در رده های دوم تا دهم جای گرفته اند.
اسپانیا، استرالیا، چین، سوئد و کره جنوبی نیز دیگر کشورهایی هستند که بیشترین سرمایهگذاری را در آمریکا انجام دادهاند.
از سوی دیگر در بازه زمانی ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ سرمایه گذاری یونان در امریکا ۷۰.۷ درصد رشد داشته است تا این کشور رکورد دار رشد سرمایه گذاری خارجی درآمریکا باشد. پس از این کشور، آرژانتین با ۵۶.۵ درصد، تایلند با ۳۸.۹ درصد، سنگاپور با ۳۸.۴ درصد، چین با ۳۲.۸ درصد، ایرلند با ۲۹.۶ درصد، ترکیه با ۲۶.۷، برزیل با ۲۲.۷ درصد، بلژیک با ۲۱ درصد و شیلی با ۱۷.۷ درصد، بیشترین افزایش سرمایه گذاری در آمریکا را داشتهاند.