پژوهش‌های سینمایی با چه مبنایی تعیین، قیمت‌گذاری و واگذار شده است؟

قرارداد ۳۰۰ میلیونی مدیر بازنشسته موزه سینما با سازمان سینمایی بلافاصله پس از تغییر!

سرویس فرهنگی «تابناک» در هفته‌های اخیر از سازمان سینمایی درخواست شفاف سازی در چند حوزه از جمله هزینه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی در حدفاصل ابتدای ۱۳۹۳ تا انتهای ۱۳۹۷ را اعلام کند که بخش کوچکی از آن محدود به شماری از پروژه‌ها اعلام شده است. یکی دیگر از موارد درخواستی، لیست هر نوع کمک با هر نوع ارز با عناوین و علل کمک به اشخاص و مؤسسات در حوزه پخش بین‌المللی از سال ۱۳۹۲ تا پایان ۱۳۹۷ است...
کد خبر: ۹۱۶۳۳۲
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹ 06 August 2019
|
15929 بازدید
|

قرارداد 300 میلیونی مدیر بازنشسته موزه سینما با سازمان سینمایی بلافاصله پس از تغییر!سازمان سینمایی در اقدامی عجیب، به فاصله اندک با تغییر مدیر موزه سینما به واسطه بازنشستگی با او قرارداد پژوهشی 300 میلیونی منعقد کرده و عملاً مجدداً درآمدی از این مجموعه به دست آورده است؛ اقدامی که هرچند شکل قانونی دارد، خلاف منطق و غیرقابل دفاع است و برخی رؤسای دستگاه‌ها نیز به جهت جلوگیری از اعطای هرگونه امتیاز و رانت به اشخاص یا گروه‌های خاص آن را ممنوع کردند.

به گزارش «تابناک»؛ یکی از اقدامات برخی مدیران دستگاه‌ها ممنوعیت عقد قرارداد با بازنشسته‌ها بوده، چرا که چنین تصور می‌شود احتمالاً یک بازنشسته راحت‌تر می‌تواند با همکاران سابقش برای عقد قرارداد یک پروژه به توافق برسد تا شخصی که هیچ آشنایی با مدیران یک سازمان ندارد. نمونه این اقدامات از سوی عباس آخوندی، وزیر پیشین راه رخ داد که اساساً هر نوع همکاری حتی در شرکت‌ها و صندوق‌های زیرمجموعه وزارتخانه متبوعش را از سال 94 ممنوع کرد.

در بخشنامه وزیر وقت راه ـ که ای کاش به قانونی سراسری تبدیل می‌شد ـ تأکید شده بود با توجه به سیاست‌های کلی اصل 44 و قوانین و مقررات مربوط و همچنین قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و به جهت جلوگیری از اعطای هرگونه امتیاز و رانت به اشخاص یا گروه‌های خاص، انعقاد هر نوع قرارداد اعم از پیمانکاری، اجاره دارایی‌هایی مولد، قراردادهای BOT ،BLT، نظایر آن و همچنین قراردادهای خرید خدمات با اشخاص حقیقی و حقوقی به نحوی از انحا با کارکنان آن شرکت/سازمان اعم از شاغل و بازنشسته (مانند صندوق‌های بازنشستگی، شرکت‌ها و صندوق‌های تعاونی کارکنان، صندوق‌های پس‌انداز کارکنان و از این قبیل) ممنوع است.

قرارداد 300 میلیونی مدیر بازنشسته موزه سینما با سازمان سینمایی بلافاصله پس از تغییر!

اکنون یک نمونه عجیب در سازمان سینمایی رخ داده که اگر این بخشنامه وزیر راه، یک بخشنامه سراسری بود، مشمول ممنوعیت نمی‌شد، اما فعلاً آزاد است، هرچند شبهه برانگیز است. علیرضا قاسم‌خان مدیرعامل موزه سینمای ایران جزو مدیران بازنشسته‌ای بود که با اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان تغییر کرد و لادن طباطبایی سرپرست و جانشین موقت او شد. در این چارچوب، حسین انتظامی ۲۶ آبان سرپرست سازمان سینمایی شد و مراسم تودیع قاسم‌خان ۲۸ آبان ۱۳۹۷ با حضور رمضانعلی حیدری‌خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی برگزار شد و ظاهراً این مدیر بازنشسته از مسئولیتش کنار رفت.

اکنون مشخص شده قاسم خان در آذرماه 1397 یعنی اندکی پس از آنکه سمتش را از دست می‌دهد، با سازمان سینمایی قراردادی 300 میلیونی در قالب یک پژوهش با عنوان کلی «مطالعه تحلیلی سینمای ایران» منعقد کرده که تاکنون بیش از 100 میلیون تومان از این رقم را نیز دریافت کرده است. سوای آنکه پژوهشی تحت عنوان مطالعه تحلیلی سینمای ایران که می‌تواند حاوی هر چیزی با هر حجم و محتوایی باشد، چه کارکردی برای سینمای ایران دارد که سازمان سینمایی 300 میلیون بابت آن قرارداد بسته، آیا عقد چنین قراردادی سوای مباحث قانونی قابل دفاع است؟ (لیست دریافت کنندگان طرح پژوهشی از سال 1395 تا 1397 را از اینجا می‌توانید دریافت کنید)

سرویس فرهنگی «تابناک» در هفته‌های اخیر از سازمان سینمایی درخواست شفاف سازی در چند حوزه از جمله هزینه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی را در حدفاصل ابتدای ۱۳۹۳ تا انتهای ۱۳۹۷ کرده که بخش کوچکی از آن محدود به شماری از پروژه‌ها اعلام شده است. یکی دیگر از موارد درخواستی دبیر سرویس فرهنگی «تابناک»، لیست هر نوع کمک با هر نوع ارز با عناوین و علل کمک به اشخاص و مؤسسات در حوزه پخش بین‌المللی از سال ۱۳۹۲ تا انتهای ۱۳۹۷ است که انتظار می‌رود این مورد ناقص در دسترس قرار نگیرد.

اکنون ظاهراً باید پرسش تازه‌ای مطرح و درخواست کرد این سؤال مهم پاسخ داده شود که پژوهش‌های سینمایی با چه مبنایی تعیین، قیمت‌گذاری و واگذار شده و می‌شود؟ یعنی چه اشخاصی در اولویت دریافت این پروژه‌های سینمایی و مزایای نجومی آن هستند و بر اساس چه نوبت‌بندی این پروژه‌ها به آن‌ها می‌رسد و سقف این پرداخت‌ها چقدر است و چگونه تشخیص داده شده یک پروژه نانوشته ارزشش ۳۰۰ میلیون و پروژه دیگر ارزشش ۲۵ میلیون تومان است؟!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۳
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
تابناک عزیز
.قوانیی که مدیران برای خود و اطرافیانشان به سر انجام میرسانند کم نیست
قانونی است که مجروهان جنگی میتوانند به مدت 5 سال اضافه خدمت کنند(بدون در نظر گرفتن در صد مجروحیت)البته نمیدانم به تازگی این قانون وضع شده و یا از فیل بوده
به تازگی بازنشسته هایی که مدت 3 الس 5 سال از باز نشستگی انها گذشته از این قانون استفاده و به کار باز گشتن
بازنشسته ای که در این مدت از کلیه مزایای بازنشستگی استفاده کرده چرا باید دوباره به کار گماشته شود ضمن اینکه در این مدت 5 سال به هیچ عنوان نمیتوانند جایگاهی مدیریتی و غیره داشته باشند فقط بعنوان یک کارمند از مزایای کارمند شاغل استفاده میکنند ولاغیر
ایا صحیح است در حالی که جوانان بسیاری با اموزش های به روز منتظر و جویای کار میباشند
اینجاست که باید گفت خانه ملت بدون هیچ گونه اظهار نظری این چنین قوانینی را به تصویب میرسانند
تابناک در صورتی که مدرک خواسته باشید در اختیار میگذارم
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
مگر ایشان در زمان کار چه گلی به سر ما زدند که در بازنشستگی این مبلغ را می گیرند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
اونوقت ما فکر میکنیم سریال هیولا مهران مدیری تخیلیه
حسن
|
United States of America
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
بذل و بخشش از بیت المال برای عده ای خیلی آسان است و با توجیه هایی (ایشان خیلی بر سر ما منت دارند، بالاخره باید از یک جایی نان بخورند، کل مجموعه مدیون ایشان است، ایشان در موقع خدمت خیلی هوای ما را داشتند و...) اقدام به بذل و بخشش از بیت المال می کنند. در حالیکه اگر همین مبلغ مالک خصوصی داشت تمام این توجی ها رنگ می باخت و دودستی مال شان را می گرفتند.
بالاخره سفره ای با بیت المال پهن کرده اند و عده ای اومدن درست وسط این سفره نشستند و نوش جان می کنند.
ناشناس
|
Australia
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
مدیران و مسئولان در ایران هیچگاه بازنشسته نمی شوند و همانا از شغل به شغل های بهتر و دیگر تغییر مسیر میدهند
پاسخ ها
یک بازنشسته
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
!!!!! قانون فقط برایه ملت بدبخته !!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
اینم از قانون اجرا کردن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
برای احترام به مردم ،لطفا به مصوبات مجلس منتخب مردم عمل کنید و بازنشسته ها رو هر چه زود تر به خانه هاشون راهنمائی کنید بگذارید بیکاران تحصیل کرده ،تازه نفس وارد صحنه شوند . لطفا به مجلس منتخب مردم احترام بگذارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
این مدیرا رو که با پول مردم برای خودشون زندگی اعیانی و اشرافی درست میکنن رو باید جریمه سنگین کرد و در ملا عام شلاق زد و از هر گونه فعالیت در نظام خلع کرد و به یک جای بد اب و هوا تبعید کرد.
300000
|
Canada
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
بابا چرا بهش گیر دادین بنده خدا! 300 میلیون که دیگخ پولی نیست! تاره اگه 4 تا صفرش رو هم برداریم همش میشه 300 هزار تومان جدید! این در برابر میلیون و میلیارد دلار و یورو رقمی نیست! به حساب شیرینی یا کیک بازنشتگی اون بزارید. متاسفانه اینقدر از این دست اقدامات در سطوح مختلف جامعه، دولت، بخش خصوصی و خصولتی ها پیش میاد که دیگه کاملا تکراری شده برای مردم. یعنی طوری شده اگه اعلام کنن مثلا فلان شخص که مدیر یا مسئولی بوده و همچین کار درستی انجام داده، همه از تعجب شاخ در میارن و به هم میگن این دیگه کی بوده و چقدر .... بوده که از فرصتی که داشته استفاده نکرده.
ساکتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
خجالت آوره. ای کاش یک موضوع تخصصی یا یک چالش عمیق رو قرار بود با پژوهش خود پُر کنه. این عنوان کلی مطالعه تحلیلی سینمای ایران هیچ مفهومی نداره و مشخصه که فقط قرار بوده یه لقمه چرب به نویسنده برسونه. یعنی احتمالا چهار تا خط از این ور، دو تا پاراگراف از اون ور رو جدا میکنه و میشه پژوهشی که 300 میلیون بابتش میگیره. به خدا دارم میسوزم بچه های فارغ التحصیل سینما بی کار اون وقت این آقا...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
چرا قانون منع بکارگیری بازنشسته ها اجرایی نمیشه ؟
چرا همشون دارن در پستهای مشاور فعالیت میکنن ؟
هم حقوق بازنسشتگی بگیرن هم حقوق مشاوری ؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟