چرا صدای ضبط شده با صدای خودمان فرق دارد؟

کد خبر: ۹۱۷۳۰۸
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 11 August 2019
|
37357 بازدید
|
۲

این روزها که به لطف شبکه‎های اجتماعی مدام برای یکدیگر صوت می‎فرستیم، بیش از قبل مورمورمان می‎شود که آیا واقعا این صدای ماست؟ اصلا باورکردنی نیست، چطور می‎شود این‎قدر مزخرف و گوش‎خراش باشد. اصلا اگر این‎قدر روی اعصاب است چطور وقتی صحبت می‎کنیم چندش آوربودنش را درک نمی‎کنیم و فقط با شنیدن صدای ضبط شده‌‏مان احساس بدی داریم؟

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، صدایی که از صحبت کردن شما شنیده می‎شود در اثر لرزش تارهای صوتی انتهای گلوی شما ایجاد می‎شود و عبور آن از درون حفره دهانی و بینی صدای تان را می‎سازد. صدای ضبط‎شده، یک تفاوت اساسی با صدای واقعی‎تان دارد و آن، این‎که فقط توسط جریان هوا منتشر می‎شود.

مسئله دیگری که باعث تفاوت شنیداری می‎شود این است که میزان لرزشی که تارهای صوتی ایجاد می‌کنند کمتر از صدای ضبط‎شده است؛ اصطلاحا ‎ فرکانس کمتری دارد و برای همین اندکی متفاوت شنیده می‎شود.

وقتی شما صدای ضبط‎شده خودتان را گوش می‏دهید مغز سعی می‎کند این صدا را با صدایی که همیشه هنگام صحبت کردن‎تان شنیده می‎شود تطبیق دهد و به دلیل تفاوت‎هایی که در بالا گفتیم گیج می شود و برایش عجیب و غریب است که چطور این صدا همان صداست؟

اگر شما به طور معمول صدای ضبط‎شده‌ خود را شنیده باشید، احتمالا به صدای ضبط‌شده‌تان عادت کرده‌اید و متوجه تغییرات صدای خود و نسخه‌ ضبط‌شده‌ آن نخواهیدشد. هر چند که در این مواقع هم صدای ضبط‌شده تفاوت‌هایی با صدایی دارد که می‌شنوید اما این تفاوت و عکس‌العمل‌تان در قبال آن خیلی حیرت‎آور نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۰
دلیل گفته شده کاملا اشتباهه!
صدای ضبط شده دقیقا صدایی است که بقیه هم از شما شنیده اند. وقتی صحبت میکنیم بر اثر حرکت گلو و حنجره، عضلات و استخوان‌های گوش نیز جابجایی های مختصری می‌کنند و بنابر این تفکیک فرکانس‌های که از صدای خودتان دارد، متفاوت میشود
این وضعیت وقتی دارید به صحبت کسی یا موسیقی گوش میکنید و همزمان حرف می‌زنید هم رخ میدهد
اخویان
|
Germany
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۰
ما صدای خودمان را توامان از طریق امواج صوتی خارج شده از دهان وامواجی که از طریق به لرزش افتادن سینوس های بینی(خیشوم) لرزش لپ ها، زبان ولب ها که مستقیم بر پرده ی گوش اثر می گذارند نیز می شنویم! هیچ کدام از این عوامل بر صدایی که فقط از طریق امواج صوت در هوا حاصل می شود، اثر ندارند! این نکته هم قابل ذکر است ، صدای ضبط شده ی ما برای دیکران، با صدای اصلی ما تفاوت زیادی ندارد! چون دیگران صدای ما را همان طور دریافت می کنند که میروفون در یافت کرده است!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟