دکتر مخبر درمراسم افتتاح پویش ملی "مشق احسان" خبرداد:

توزیع ۵۰۰ هزار بسته لوازم‌التحریر بین دانش آموزان مناطق محروم

«پویش ملی مشق احسان» با هدف اهدای نوشت افزار به دانش آموزان کم برخوردار، صبح امروز در هفتمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی رسما افتتاح شد.
کد خبر: ۹۱۸۰۷۹
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 14 August 2019
|
5335 بازدید
|
۱
«پویش ملی مشق احسان» با هدف اهدای نوشت افزار به دانش آموزان کم برخوردار، صبح امروز در هفتمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی رسما افتتاح شد.

به گزارش «تابناک» دکتر محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم با بیان اینکه صنعت فرهنگی نوشت‌افزار جزء صنایع مغفول کشور است، گفت: ۳۲ هزار میلیارد تومان گردش صنایع فرهنگی و نوشت افزار در ایران است، سهم تولید داخلی از این گردش مالی کمتر از ۵۰ میلیارد تومان برآورد شده که نزدیک نیمی از آن مربوط به اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: مسئولان ستاد اجرایی در بحث تولید نوشت‌افزار ایرانی به چند نکته اهمیت دهند؛ نخست این است که در بخش نوشت‌افزار، هرآنچه در داخل تولید نمی‌شود برای تولید آن پشتیبانی انجام گیرد و به تولید برسیم.

مخبر نکته دوم را ایجاد صندوق خطرپذیر برای صنعت فرهنگی نوشت‌افزار عنوان کرد و گفت: با راه اندازی این صندوق ضمن حمایت از تولید داخلی، ضرر را ما میپذیریم و سود این تولید به تولیدکننده داخلی خواهد رسید.

وی افزود: در تمامی خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از جمله کمک به سیل‌زدگان و پویش احسان از کالای ایرانی استفاده شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: بر این اساس تمامی فعالیت‌های ما در مناطق محروم کشور انجام می‌شود؛ تاکنون یک هزار و ۴۰۰ مدرسه را در مناطق محروم تحویل دادیم که تا ۲ هزار مدرسه ادامه می‌دهیم.

مخبر با اشاره به فعالیت‌های بنیاد اجتماعی احسان در زمینه توزیع کالا و تجهیزات آموزشی تصریح کرد: سال گذشته ۳۰۰ هزار بسته لوازم‌التحریر در بین دانش آموزان کم برخوردار کشور توزیع شد که سهم ستاد ۱۵۰ هزار بسته و سهم مردم نیز ۱۵۰ هزار بسته بود؛ امسال این آمار باید ۵۰۰ هزار بسته برسد؛ ۲۵۰ بسته سهم ستاد و ۲۵۰ بسته نیز سهم مردم است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ابراز امیدواری کرد تا سال آینده، ۷۰ درصد نوشت‌افزاری که در داخل کشور تولید نمی‌شود به‌صورت بومی تولید شوند.

در این مراسم سعید حسینی؛ مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی با اشاره به اینکه امروز بیش از ۵ هزار محصول بومی در بخش نوشت‌افزار تولید می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ تولیدکننده ایرانی در بخش نوشت‌افزار فعالیت می‌کنند.

حسینی با تاکید بر اینکه سهم کالای ایرانی از بازار ۶ هزار میلیارد تومانی نوشت‌افزار در کشور، ۳۰ درصد است، افزود: در بحث کاراکترسازی نیز شرایط خوبی در بخش نوشت‌افزار فراهم شده است.

وی یادآور شد: در زمینه اجتماعی سال گذشته اتفاقات خوبی افتاد و ۱۵۰ هزار بسته لوازم‌التحریر در پویش مشق احسان توزیع شد.

دعوت مدال‌آور المپیک از ورزشکاران برای پیوستن به پویش ملی مشق احسان

در ادامه این مراسم کمیل قاسمی؛ کشتی‌گیر کشورمان و همچنین سفیر پویش ملی مشق احسان از دیگر ورزشکاران خواست به این پویش کمک کنند و بپیوندند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از کالای ایرانی، کمک به اقتصاد کشور و جوانان است، گفت: به‌عنوان یک ورزشکار کمک به این پویش را وظیفه خود می‌دانم.

گفتنی است در این مراسم گروه تواشیح و همخوانی الغدیر، قطعه‌ای مرتبط با تولید ملی را اجرا کردند و چند تولیدکننده داخلی در زمینه نوشت‌افزار در خصوص دغدغه‌های موجود در این صنعت به بیان نظر پرداختند.

لازم به ذکر است پویش ملی مشق احسان با مشارکت گروه‌های جهادی و مردمی و بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به منظور اهدای لوازم تحریر به دانش آموزان کم برخوردار راه‌اندازی شده است.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
نیک اندیش
|
United States of America
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
به جای "لوازم التحریر" که عربی است چرا نمی نویسید "نوشت افزار"؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟