ادامه صعود دلار در بازارهای جهانی

کد خبر: ۹۲۲۳۳۷
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ 06 September 2019
|
2363 بازدید

با افزایش خوش‌بینی‌ها نسبت به حل و فصل اختلافات تجاری بین آمریکا و چین، ارزش اسکناس سبز تقویت شد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، در معاملات روز جمعه بازارهای ارز، معاملات تحت تاثیر خبر توافق آمریکا و چین برای از سرگیری مذاکرات تجاری قرار گرفت و با کاهش تقاضا برای خرید دارایی‌های امن، ارزش دلار رو به صعود رفت. دو طرف توافق کرده اند که پس از دو ماه وقفه و اقدامات متقابل، مجددا به میز مذاکره باز گردند. از سوی دیگر آمارهای جدید منتشرشده از بازار کار آمریکا نشان می‌دهد که سرعت رشد دستمزدها در بخش خصوصی به بالاترین سطح خود در طول چهار ماه اخیر رسیده است.

جونیچی ایشی کاوا، استراتژیسن ارشد ارزی در موسسه " ای جی سکیوریتیز" گفت: آمارهای نیرومند بازار کار آمریکا یکی از عوامل اصلی رشد بازدهی اوراق قرضه دلاری و به دنبال آن ارزش دلار بود. اکنون نگاه‌ها به انتشار گزارش نرخ بیکاری ماه اوت آمریکاست و می‌تواند باعث تقویت بیشتر ارزش دلار شود.

امروز هر دلار به ازای ۱۰۷ ین مبادله شد اما در برابر پوند به پایین ترین سطح شش هفته اخیر خود رسید و نرخ برابری وند معادل ۱.۲۳۵۳ دلار اعلام شد. یورو نیز به ۱.۱۰۴۳ دلار رسید تا کماکان در یکی از پایین ترین سطوح خود در طول سه سال اخیر در برابر دلار قرار داشته باشد.

ایشیرو تانی، استراتژیست ارشد در موسسه " دایوا سکیوریتیز" گفت: به نظر می‌رسد بازارها اندکی عینک بدبینی را کنار گذاشته اند.

بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا به ۱.۵۳۶ درصد رسید تا جای خود را در کانال ۱.۵ درصدی بیش از پیش تحکیم کند. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد به ۹۸.۳۶۹ واحد رسید. در برابر همنامان خود، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۶۶۱ دلار استرالیا، ۱.۳۲۰۹ دلار کانادا و ۱.۳۸۳۹ دلار سنگاپور مبادله شد.

در برابر سایر ارزهای مهم، هر دلار به ازای ۷.۱۴۵۴ یوان چین و هر فرانک سوئیس به ازای ۱.۰۱۳۳ دلار مبادله شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟