فراخوان نصب کارتخوان مالیاتی برای ۵۰ صنف از امروز

کد خبر: ۹۲۳۸۵۵
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷ 15 September 2019
|
29981 بازدید
|
۹

رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد از پزشکان یعنی ۱۵ هزار نفر برای دریافت دستگاه کارتخوان ثبت نام کردند، گفت: پرینت کارتخوان پزشکان باید آرم سازمان امور مالیاتی داشته باشد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، امیدعلی پارسا در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان این که در نظام مالیاتی کشور باید مانند همه دنیا، خوداظهاری محور شود، گفت: باید فضایی فراهم شود که به‌لحاظ اداری و اجرایی، همه مؤدیان مالیاتی صادقانه مطابق مقررات، خوداظهاری کنند و مالیات خود را بپردازند.

وی ادامه داد: در سالیان گذشته تحت عنوان طرح جامع امور مالیاتی، گام‌هایی در این راستا برداشته شد، ولی ما هنوز به ریزداده مبنا کردن نظام مالیاتی، نرسیده‌ایم.

 پارسا در خصوص نصب و راه‌اندازی سامانه پایانه‌های فروش در مطب‌های پزشکان، افزود: هماهنگی و تفاهمی با نظام پزشکی کشور شده است، اما در همان گام‌های نخست، شرکت‌های تولیدکننده کارتخوان آماده نبودند که در پی آن بحث آماده نبودن زیرساخت‌ها مطرح شد، اما پس از آن تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه همه زیرساخت‌ها آماده شد.

فقط یک ربع زمان می خواهد که پزشکان در سامانه امور مالیاتی ثبت نام کنند

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فقط یک ربع عزم و اراده می‌خواهد که پزشکان به سامانه امور مالیاتی متصل شوند و ثبت‌نام کنند و تاکنون حدود ۲۰ درصد یا همان ۱۵ هزار نفر به سامانه متصل شده‌اند، اما انتظار ما بیش از این ارقام است.

وی راجع به مجازات‌های در نظر گرفته‌شده برای پزشکانی که به سامانه امور مالیاتی متصل نشده‌اند، گفت: قوانین و مقررات آن‌قدر سنگین است که دیگر فرار مالیاتی به‌نفع هیچ کس نیست.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: اگر مطلع یا مظنون شویم که کسی مترصد فرار مالیاتی است یا کتمان می‌کند، به‌طریقی می‌رسیم به درآمد مشمول مالیاتی آن‌ها و در این باره باید گفت؛ ۱۰۰ درصد درآمد کتمان‌شده مشمول مالیات است، این در حالیست که در خصوص پزشکان، ۶۰ درصد درآمد را هزینه و مابقی را سود می‌دانیم، اما در صورت کتمان درآمد، ۱۰۰ درصد درآمد مشمول مالیات می‌شود و ۳۰ درصد هم جریمه غیرقابل بخشش برای خاطیان در نظر گرفته می‌شود ضمناً ۲ درصد از فروش افراد به‌عنوان جریمه شرکت نکردن در سامانه امور مالیاتی در نظر گرفته خواهد شد.

وی تصریح کرد: در قانون امور مالیاتی، فرار، کتمان، اختفاء، ارائه اطلاعات غیرواقعی، ارائه اسناد غیرواقعی، استفاده از اسناد دیگران جرم محسوب می‌شود و مردم باید آگاه باشند و کارت بازرگانی و دستگاه کارتخوان (پوز) خود را در اختیار دیگران قرار ندهند، زیرا در نهایت مالیات به دارنده کارت بازرگانی و دستگاه پوز تعلق می‌گیرد.

پارسا به مشوق‌های مالیاتی اشاره کرد و افزود: در بخشنامه بخشودگی مالیاتی آمده است کسانی که اقدام به پرداخت مالیات نکنند مشمول بخشودگی جرائم نمی‌شوند، در جای دیگری از بخشنامه آمده مؤدیان خرد که درآمد سالانه زیر ۵۰۰ میلیون تومان داشته باشند می‌توانیم با خودشان توافق کنیم.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه به سهم ۸ درصدی مالیات مردمی از درآمدهای دولت اشاره و اضافه کرد: در کشورهای دنیا این رقم حدود ۳۰ درصد است، عدد کل مالیات‌های کسب‌شده از همه بخش‌های کشور تنها نصف حقوق کارکنان نظام را تشکیل می‌دهد.

پیرینت کارتخوان پزشکان باید آرم امور مالیاتی داشته باشد

رییس سازمان امور مالیاتی کشور رقم مالیاتی قشر پزشکان غیردولتی را حدود یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم پرداخت می‌شود و مابقی را می‌توان فرار مالیاتی محسوب کرد.

وی گفت: مردم برای اطمینان از وصل بودن دستگاه‌های پوز داخل مطب‌ها می‌توانند به وجود آرم امور مالیاتی کشور روی پرینت دستگاه توجه کنند، زیرا دستگاه‌های غیرمتصل به امور مالیاتی، شخصی و مشکوک به فرار مالیاتی هستند.

معرفی ۱۵ صنف جدید برای رسیدگی مالیاتی

پارسا در خصوص وجود حس تبعیض پزشکان مبنی بر اینکه چرا رسیدگی مالیاتی از پزشکان شروع شده است نیز خاطرنشان کرد: من مجری قانون هستم و قانون را دیگران نوشته‌اند، ولی برای شروع هر کاری از یک جایی باید شروع کرد به این منظور نام ۱۵ گروه از مشاغل فردا (امروز) برای روزنامه رسمی ارسال و اعلام می‌شود که رسیدگی مالیاتی آن‌ها هم مطابق پزشکان، بررسی خواهد شد.

وی گفت: این ۱۵ گروه و ۵۰ صنف عبارتند از وکلا، مشاوران حقوقی و خانواده، دفتر اسناد رسمی، مشاورین املاک، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها و کبابی‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها و فست‌فودها، مراکز اقامتی اعم از هتل، هتل‌آپارتمان‌ها، مسافرخانه‌ها، نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های وسایل نقلیه، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه، آجیل و خشکبار، قنادی، میوه و تره‌بار، مجموعه‌های فرهنگی ورزشی، لوازم‌التحریر، بازی‌های رایانه‌ای، دفاتر خدمات ارتباطی و دیگر اماکن در کل کشور که باید تحت نظارت امور مالیاتی قرار بگیرد.

پارسا نحوه مالیات‌ستانی از پزشکان در سال ۹۹ را طبق اظهارنامه عنوان کرد و افزود: سال آینده هر فرد باید مطابق درآمد واقعی خود مالیات بدهد و روی هم رفته سال آینده هیچ‌گونه مالیات علی‌الرأس برای پزشکان نخواهیم داشت.

قانون ستیزی پزشکان باید مورد پیگرد قرار گیرد

فرید موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هم گفت: فرار از قانون یک نوع قانون‌ستیزی محسوب می‌شود و پزشکان که قشر فرهیخته هستند و با جان انسان‌ها سروکار و شغل مقدسی دارند در برابر اجرای قانون یک صف‌آرایی بی‌مورد پدید آوردند و تمکین نکرده‌اند.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی، دستگاه‌های اجرایی باید به‌طور جدی به موضوع ورود و با قانون‌ستیزی این قشر از جامعه برخورد کنند و گرنه همین ۲۰ درصد که تمکین به قانون کرده‌اند دل‌سرد می‌شوند.

موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کشور نیز گفت: در تهران از ۲۰ هزار پرونده پزشکی قانونی که برای رسیدگی به امور مالیاتی تشکیل شده بود حدود ۱۱ هزار پرونده اقدام به خوداظهاری نموده‌اند و در این اقدام درآمد ماهانه هر پزشک به‌طور میانگین ۵ میلیون و هفتصد هزار تومان اعلام شده است.

وی ادامه داد: دوستان امور مالیاتی با اندک اطلاعاتی که از مرکز جامع آمار دریافت کردند بر اساس بررسی‌های فراوان، میانگین درآمد هر پزشک را از ۵ میلیون به ۱۴ میلیون تومان اعلام کرده است.

 موسوی گفت: میان این ۱۱ هزار نفر که خوداظهاری کرده‌اند حدود ۵۰۰ نفر درآمدهای بالایی داشته‌اند و بر اساس اعلام نظر آن‌ها میانگین درآمد ماهانه آن‌ها حدود ۱۷ میلیون تومان است این در حالیست که براساس بررسی‌های دوستان امور مالیاتی، میانگین درآمد این ۵۰۰ نفر حدود ۷۶ میلیون تومان بوده است، این در حالیست که یک کارگر یا کارمند که از حداقل حقوق دریافتی برخوردار است اول مالیاتش را کسر و بعد حقوقش را پرداخت می‌کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کشور اضافه کرد: بخشی از اتفاقات مبنی بر نپرداختن مالیات، به نبود فرهنگ مالیاتی در کل کشور مربوط می‌شود.

ارتباط کارتخوان هایی که به سامانه مالیات متصل نباشند با بانک مرکزی قطع می شود

موسوی تصریح کرد: رقم ظرفیت مالیاتی جامعه پزشکان طبق آمار سازمان امور مالیاتی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است که این رقم صحیح نیست، زیرا با احتساب ۱۳۰ هزار پزشک موجود در کشور، درآمد ماهانه هر پزشک حدود ۲ و نیم میلیون تومان می‌شود که البته با عقل جور در نمی‌آید.

وی گفت: طبق مطالعات مرکز پژوهش‌ها رقم ظرفیت مالیاتی جامعه پزشکان چیزی حدود ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام شده، اما چون کنار این ارقام هیچ‌گونه شفافیتی انجام نشده است همه این ارقام تخمینی محسوب می‌شود.

موسوی درباره رقم فرار مالیاتی، اظهار داشت: در شرایط فعلی که بدنه درمانی و بیمارستان‌های ما با کمبود بودجه مواجه هستند با رقم مالیات یک‌ میلیارد تومانی که پزشکان از پرداخت آن سر باز می‌زنند می‌توان یک تخت بیمارستانی به بدنه درمانی کشور اضافه کرد. هنوز در تهران هستند جاهایی که یک تخت استاندارد درمانی ندارند.

موسوی افزود: طبق توافقات سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی، تا پایان امسال، ارتباط دستگاه‌های پوزی که به سامانه امور مالیاتی متصل نباشد قطع خواهد شد.

وی یادآور شد: در اولویت قرار گرفتن پزشکان در صف امور مالیاتی از هر نظر درست بود، زیرا درآمدهای این قشر با دیگر اقشار و گروه‌ها فرق می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
خ.ت.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۴
نوشته اید:".....رقم مالیات یک‌ میلیارد تومانی که پزشکان از پرداخت آن سر باز می‌زنند می‌توان یک تخت بیمارستانی به بدنه درمانی کشور اضافه کرد...."
منظورتان یک تخته ؟ یکهزار تخته ؟ یا...
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
سازمات مالیاتی کشور نهتنها باعث بیرونق شدن کردشحسابی کارتخوان خواهد شد بلکه مردم را وادار به ارائه پول نقد خواهد کرد اتصال کارتخوان به امور مالیانی راه حل چاره نیست لطفا بدون کارشناسی حرفه ای و اقتصادی بند و بخشنامه نذارید یکم از عقل اقاتادی استفاده کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
شغلهایی مانند سوپری میوه فروشی و،،،، که از دستگاه کارت خوان استفاده میکنند هر روز میفروشند ومیخرند این تراکنش ها که همش سود نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
با سلام واقعا نمیدونم چی بگم از روزی که فهمیدم این موضوع رو دارم دیوونه میشم و دیگه دستم به کار نمیره من یه خدمات کامپیوتری کوچیک تو یکی از روستاهای اطراف تهران دارم و الان موندم چیکار کنم خوب یکی میاد مثلا قبض پرداخت میکنه و مثلا 300 هزار تومان قبضشه و میگه 100 نقد دارم و 200 هم کارت بکش و من باید با کارت خودم قبضش رو براش پرداخت کنم و 2 هزار تومان میخواد کارمزد بده و اینجوری باید روش بزارم و مالیات بدم یا مثلا شهریه دانشگاه دیروز یکی اومده و دو میلیون و هشتصد کارت کشیده و من با حساب خودم براش شهریه پرداخت کردم و 10 هزار تومان کارمزد داده اینجوری آیا چیزی گیر من میاد یا باید یه جای دیگه هم شبها برم کار کنم تا فقط مالیاتش دربیاد خوب به همه هم که نمیشه بگی پول نقد بیار اینجوری مشتریت میپره خدمات ما بابت راحتی مردم و خلوت شدن بانکهاست و درآوردن یه روزی حلال برای زن و بچه واقعا دیگه مسئولین دارن همه راههای نون درآوردن رو از مردم میگیرن قبلا تو شرکت بودم که تعدیل نیرو کردن و بعد از دو سال بیکاری این کار رو راه انداختم و الان که تازه تازه مشتری جمع کردم و کم و بیش نونم درمیاد این داستان درست شده شمارو به خدا آقایون مسئول که بهترین درآمد و مزایا و امنیت شغلی رو دارین اینجوری با زندگی مردم بازی نکنید حالا بماند که بابت این کار یارانه معیشتی و یارانه و ... هم به ما نمیدن و میگن گردش مالیتون بالاست در صورتی که با قرض و قوله ده بیست میلیون جور کردیم که بتونیم باهاش کاسبی کنیم درد و دل زیاده خدا به داد همه برسه و مارو هم فراموش نکنه انشالله
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
من تویک مغازه کارت کشیدم مبلخ ۱۵میلیون الان صاحب کا ت میخ اد ازمن پول بگیرد میگه مالیات داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
در بسیاری از کشورهای مترقی جهان که سیستم مالیاتی ما از روی اونها کپی برداری میشه صنایع و معادن صادرات و واردات حتی کارخانه های هواپیما سازی و تسلیحاتی خصوصیت حتی چاههای نفت وشرکتهای بزرگ و جهانی نفتی دولتها در آمدی ندارند و مالیات می‌گیرند ولی خدمات به مردمشان
بعد در بسیاری از کشورها مالیات یک اهرم باز دارنده است مثل مالیات بر سیگار ومشروبات الکی نوشابه های گازدار و،،،تا قیمتش بره بالا و مردم کمتر مصرف کنند
اساس مالیات بر پایه جلوگیری از ثروتمندتر شدن قشر متوسط جامعه است دولتها نمی خواهند پول یک عمر تلاش یک نفر وخانوادت یه مولتی میلیاردر بسازه وهمه مرفه بی درد وقدرتمند باشند و دغدغه هاشون تغییر کنه آدم بدبخت و گرفتار به چیزی هم اعتراض کنه مشکل مسکن پول اجاره قیمت نان مواد غذایی است بعداً هم اگه شد ازدواج یعنی زندگی که هر جاندار دیگری هم میخواد یک لانه غذا خوردن وزادو وولد
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
با سلام خدمت دوستان اقا من مشمول ۹۸بودم که دستگاهما وصل کنم به دارایی ولی نکردم الان وصل کردم احتمال داره جریمم کنن ؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
هروقت بالای ۹۰ درصد پزشکان ، رستوران های بزرگ تالار ها ارایشگاه های زنانه ، فروشگاه ها و عمده فروشی های بزرگ و غیره رو به سیستم مالیات وصل کردین بعد بیاین سراغ دستفروش ها و فلافلی ها و مغازه های خونگی و غیره
ح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
اینم یه چوب لا چرخ اقتصاد وبس بابا این پولا که تو کارتخوان میاد ومیره همش که سود نیست فردا روز اداره دارایی مبنا رو میزاره بر موجودی میگید نه حالا ببینید با این وضع اقتصاد این گردش مالی کارتخوانها شاید اونم شاید یه درصد سود باشه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟