پیام ظریف به کشور‌های منطقه

محمد جواد ظریف در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که پیام ایران به کشور‌های منطقه چیست با بیان اظهارات فوق خطاب به کشور‌های منطقه خاطرنشان کرد: همه ما در این منطقه هستیم و در این منطقه خواهیم ماند دیگران می‌آیند و می‌روند و از دیگران نمی‌شود امنیت خرید.
کد خبر: ۹۲۴۶۰۵
|
۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹ 18 September 2019
|
9608 بازدید
|
۵
وزیر خارجه کشورمان گفت: پیام ما به کشور‌های منطقه این است که ما خواهان گفتگو، تعامل و رفع سوء تفاهمات از طریق گفتگو و تعامل هستیم و این خواسته ما است.

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که پیام ایران به کشور‌های منطقه چیست با بیان اظهارات فوق خطاب به کشور‌های منطقه خاطرنشان کرد: همه ما در این منطقه هستیم و در این منطقه خواهیم ماند دیگران می‌آیند و می‌روند و از دیگران نمی‌شود امنیت خرید.

ظریف افزود: آن‌ها دیده‌اند که هر مقداری که هزینه تسلیحاتی کنند این برایشان امنیت ایجاد نمی‌کند لذا بهتر است که این کشور‌ها به منطقه برگردند به خودشان و همسایگانشان نگاه کنند ما باید با همکاری هم امنیت را در منطقه تولید کنیم و قطعا در این شرایط بهتر می‌توانیم زندگی کنیم.

ظریف در بخش دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به این که سیاست‌های تندروانه و افراطی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورهایی، چون ایران محکوم به شکست بوده وما این شکست‌ها را به صورت پی در پی مشاهده می‌کنیم تصریح کرد: سیاست ایران، سیاست ثابتی است واین سیاست را ما ادامه می‌دهیم ما خود را متحد به اجرای تعهدات بین المللی‌مان می‌دانیم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: این تعهد ما نشان دهنده این است که اگر دیگران می‌خواهند با ما تعامل کنند آن‌ها نیز باید به تعهدات خود متعهد باشند.

وی ادامه داد: یعنی آمریکا به تعهدات خود برگردد و نشان دهد که کشوری قابل اعتماد است و یا کشوری است که حتی اگر نشود به آن اعتماد کرد لااقل به تعهدات خود پایبند است. اکنون آمریکا نشان داده که برای توافقات ارزشی قائل نیست حتی برای امضای خود ارزشی قائل نیست امروز تصمیم می‌گیرد گروهی را به کاخ سفید دعوت کند، ولی فردا جلسه را به هم می‌زند و همان گروه را تحریم می‌کند این‌ها نشان دهنده سیاست غلط آمریکا است وآن‌ها باید این سیاست را اصلاح کنند وگرنه هر روز بیش از گذشته منزوی می‌شوند.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان در ادامه گفت و گوی خود با خبرنگاران در واکنش به این سوال که پاسخ ایران به اتهامات مقامات آمریکایی به ایران در ارتباط با موضوع آرامکو چیست؟ اظهار کرد: ما به صراحت گفته‌ایم که ایالات متحده آمریکا به جای این که فرافکنی کند باید به دنبال نگاه کردن به واقعیت‌ها در منطقه باشد. ما احساس می‌کنیم که دولت آمریکا می‌خواهد به نحوی واقعیت‌های موجود در منطقه را به فراموشی بسپارد.

ظریف با اشاره به جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم یمن در طول ۵ سال گذشته و کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان در این کشور توسط بمباران‌هایی که انجام شده است تصریح کرد: اکنون حدود ۵ سال است که مردم یمن تحت شدیدترین جنایت‌ها علیه بشریت قرار گرفتند جنایت‌هایی که در آن زنان و کودکان کشته شدند و سازمان‌های بین المللی این جنایت‌ها را تایید کردند و مردم یمن نیز در برابر این جنایت‌ها از خود دفاع کردند.

ظریف گفت: دیروز و پریروز متاسفانه آمریکایی‌ها ثابت کردند که حساسیت بیشتری به یک پالایشگاه نفت نسبت به کشته شدن بچه‌ها و جنایتی که علیه آن‌ها صورت می‌گیرد دارند و این نشان دهنده دیدگاه غلط آمریکا نسبت به مقام و شخصیت انسانهاست آن‌ها باید در نگاه خود در این زمینه تغییر ایجاد کنند.

ظریف در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: ایران از همان ابتدا گفته است که راه حل بحران یمن راه حل نظامی نیست و کسانی که فکر می‌کردند با قدرت نظامی و خرید تسلیحات از آمریکا می‌توانند مردم بی دفاع یمن را در چند روز شکست دهند اکنون می‌بینند که بعد از چندین سال وضعیت چگونه است چنان چه که سیستم‌های پیشرفته دفاعی قدرت رهگیری موشک‌ها و پهپاد‌های یمن را ندارد و برای این که این شرمساری را جبران کنند به دیگران تهمت می‌زدند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید مجدد بر این که راه حل بحران یمن پایان دادن به این جنایت‌ها و درگیری‌ها و انجام گفت: وگو‌های یمنی یمنی است گفت: ایران از ابتدای بحران یمن طرح چهار ماده‌ای خود برای راه حل سیاسی یمن اعلام کرد و آن‌هایی که به قدرت نظامی آنقدر می‌نازیدند که حاضر نشدند طرح سیاسی را بپذیرند اکنون باید پاسخ دهند که چرا در شرایط کنونی قرار گرفته‌ایم.

ظریف گفت: هنوز دیر نیست و هنوز این امکان وجود دارد که با راه حل صلح آمیز و با مذاکره بحران یمن را پایان دهیم تا این جنایات انسانی خاتمه پیدا کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
اون دیگرانی که میگید میان و میرن ، مدتهاست که در منطقه هستند و گویا خواهند بود. ولی از کجا معلوم شما 2 3 سال دیگه باشید که از شما امنیت بخرن ؟
ناشناس
|
Australia
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
ظریف هر وقت بیکار میشه نامه عاشقانه برای کشورهای بی خاصیت منطقه میفرسته. با هر یک از این استانهای منطقه باید با منطق خودشون گفتگو کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
احسنت ظريف احسنت!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
...ما خواهان گفتگو، تعامل و رفع سوء تفاهمات از طریق گفتگو و تعامل هستیم و این خواسته ما است...

بله و ادبیاتتان هم حمله به سفارت و موشک شلیک کردن به کشورهای دیگر است نام این گفتگو است. آقای ظریف به پایان خط رسیده اید هم شما و هم نظام اما با خیره سری هنوز نفهمیده اید که ماههای آخر را سپری می کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
همانطور که امریکا به دفاع از عربستان جنایتکار برخاسته و به ایران اولتیماتوم حمله نظامی میدهد، ایران نیز با همین منطق، در دفاع از مردم مظلوم یمن به عربستان اولتیماتوم یک هفته ای داده و در صورت عدم قطع حملات عربستان به یمن، ایران به پشتیبانی مردم یمن علناً وارد جنگ با عربستان شود. تا کی باید شاهد کشتار مردم بیگناه و مظلوم یمن باشیم؟ فلسفه وجودی خلقت انسان چیست؟ هدف قیام امام حسین(ع) و نهضت عاشورا چه بود؟

ترامپ لعنتی بخاطر منافع شرکتهای امریکایی و کشورش با عربستان ستمگر مماشات و همکاری می کند و چشم خود را بر کشتار مردم مظلوم یمن بسته است.

هیهات من الذله
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟