ترکیه تحریم‌های آمریکا بر سر خرید اس-۴۰۰ را بعید می‌داند

یک مقام ارشد ترکیه تاکید کرد، دونالد ترامپ درک بیشتری از علت خرید سامانه دفاع موشکی روسیه از سوی آنکارا پیدا کرده است و انتظار آن نمی‌رود که آمریکا بر سر این موضوع تحریمی اعمال کند.
کد خبر: ۹۲۴۷۵۰
|
۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴ 19 September 2019
|
2000 بازدید

یک مقام ارشد ترکیه تاکید کرد، دونالد ترامپ درک بیشتری از علت خرید سامانه دفاع موشکی روسیه از سوی آنکارا پیدا کرده است و انتظار آن نمی‌رود که آمریکا بر سر این موضوع تحریمی اعمال کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ این مقام ارشد ترکیه چهارشنبه به خبرنگاران در واشنگتن گفت: پیش‌بینی من این است که تحریم‌هایی اعمال نشود. دونالد ترامپ با گذشت زمان موضع آنکارا را درک می‌کند. او متوجه کل داستانی که به خرید اس‌-۴۰۰ رسید، شده است.

آنکارا و واشنگتن مدتی است بر سر خرید سامانه اس-۴۰۰ که ایالات متحده آن را غیر قابل تطبیق با سامانه‌های دفاعی ناتو و خطری برای جنگنده‌های رادارگریز اف-۳۵ لاکهید مارتین می‌داند، اختلاف‌نظر دارند. ترکیه همچنین قصد خرید اف-۳۵ دارد.

ترکیه به "تهدیدهای چندگانه‌" از سمت سوریه و نیاز فوری به یک سامانه دفاعی جامع اشاره می‌کند. ایالات متحده آمریکا در اعتراض به خرید اس-۴۰۰ها آنکارا را از برنامه اف-۳۵ کنار گذاشته است اما هنوز تحریمی اعمال نکرده است؛ گرچه ماه‌هاست به اجرای آن تهدید می‌کند. کاخ سفید هنوز واکنشی نشان نداده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟