ته چین؛

طرز تهیه نیمروی هندی

کد خبر: ۹۲۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 29 September 2019
تعداد بازدید : 2282
کد خبر: ۹۲۶۳۲۹
|
۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 29 September 2019
|
8666 بازدید
بازدید 8666
نیمروی هندی یکی از غذاهای خوش طعم و ساده‌ای است که می‌توان به عنوان یک غذای اصلی و یا یک صبحانه کامل تهیه کرد. طرز تهیه نیمروی هندی را با روغن حیوانی (روغن کرمانشاهی) با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری