ملی پوش دوومیدانی سرعت ایران در دو سه سال گذشته عملکرد ضعیفی در تورنمنتهای مهم داشته است.
به گزارش تابناک ورزشی، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جهان در حالی برای نمایندگان کشورمان به پایان رسید که نمایندگان کشورمان (احسان حدادی، حسن تفتیان و مهدی پیرجهان) نتوانستند نتایج خوبی را کسب کنند و فاصله زیادی با رکوردهای خود داشتند.
اینکه در مدت یک سال گذشته فدراسیون دوومیدانی مشکلات زیادی داشت و حواشی بر متن غلبه کرده بود به کنار، اما حداقل انتظار از دوومیدانی کاران این بود که نزدیک رکوردهای خود را به ثبت برسانند.
عملکرد ضعیف سریع ترین دونده ایران در تورنمنتهای مهم
حسن تفتیان که علاقه زیادی به حضور در فرانسه دارد و تنها آنجا را برای اردو انتخاب میکند، در دو سه سال گذشته نتایج ضعیفی را در تورنمنتهای مهم از جمله بازیهای آسیایی و قهرمانی جهان کسب کرده است. او در مسابقاتی که در پاریس برگزار شد رکورد ۱۰.۳ را ثبت کرد و ورودی المپیک هم گرفت و انتظار میرفت در قهرمانی جهان هم حداقل نزدیک این رکورد را بزند، اما فاصله زیادی داشت و مشخص نیست چه اتفاقاتی برای او در مسابقات مهم میافتد. او سال گذشته در بازیهای آسیایی هم نتوانست انتظارات را برآورده کند و مصدومیت را علت نتیجه ضعیف خود تلقی کرد.
او در یک سال گذشته درگیری زیادی با فدراسیون دوومیدانی داشت و شاید هم بعد از کسب سهمیه المپیک اشباح شد و به سقف آرزوهایش در سال جاری رسید! وی سال گذشته در بازیهای آسیایی و امسال در قهرمانی آسیا و قهرمان جهان عملکرد ضعیفی به نمایش گذاشت.
حدادی چطور میخواهد فاصلهاش با مدال جهانی را پر کند؟
احسان حدادی سال گذشته بعد از درگیریهایی که با مسئولان فدراسیون دوومیدانی داشت، چند ماه اردوی خوب آمریکایی و اروپایی را پشت سرگذاشت و انتظار میرفت با پرتاب اول فصلی که در آمریکا داشت بتواند حداقل مدال برنز را از آن خود کند، اما در نهایت در رده هفتم ایستاد.
پرتابگران قدرتمندی از جمله دانیل استال سوئدی و فدریک داکرز جامائیکایی در پرتاب دیسک دنیا حضور دارند که کار حدادی را برای کسب مدال خیلی سخت کردهاند. این دو پرتابگر در یکی دو سال گذشته رکوردهای فوق العادهای را به ثبت رسانده اند و شاید با این تفاسیر دیگر حدادی جزو شانسهای مدال هم قرار نگیرد. با افزایش رکوردها پرتاب ۶۵ متری دیگر نمیتواند کارساز باشد. حدادی سهمیه المپیک را هم کسب کرده و کمتر از یک سال دیگر فرصت دارد که در توکیو برای مدال بجنگد و سوالی که مطرح میشود اینکه او چطور میخواهد فاصله را برای کسب مدال کمتر کند.
فدراسیون دوومیدانی این روزها مدیریت مناسبی کافی را ندارد و قرار است سرپرست آن به زودی معرفی شود. فرصت کمی تا المپیک ۲۰۲۰ مانده و تاکنون دو سهمیه در این رشته نصیب ایران شده است. مطمئنا دوومیدانی ایران با روند فعلی که دارد مدال که هیچ شاید تعداد سهمیههایش هم کمتر از دورههای گذشته شود.