ته چین؛

دستور پخت خورش خان آلو

کد خبر: ۹۲۷۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 05 October 2019
تعداد بازدید : 4865
کد خبر: ۹۲۷۲۷۶
|
۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 05 October 2019
|
12938 بازدید
|
۱
بازدید 12938
۱
خورش خان آلو یک نوع خورش آلو و مرغ سطح بالا و مجلسی است که طعم فوق العاده‌ای دارد و این طعم به واسطه آن است که علاوه بر آلو، در آن برگه هلو نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورش خوشمزه و خاص را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
با سلام
تاسف آور است مربیان شما با این شرایط پوشش و نقاشی روی بدن و گوشواره در گوش هستند