ته چین؛

طرز تهیه بوریتو بدون گوشت

کد خبر: ۹۲۷۲۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 October 2019
تعداد بازدید : 818
کد خبر: ۹۲۷۲۸۱
|
۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 October 2019
|
7536 بازدید
|
۱

مواد لازم:
بوریتو سیب‌زمینی شیرین و لوبیا سیاه:
نان تورتیلا
دو عدد سیب‌زمینی شیرین که به شکل معکبی خورد شده‌اند
روغن زیتون به میزان دلخواه
نصف قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
نصف پیاز زرد خورد شده
یک فلفل هالاپینو خورد شده
یک حبه سیر ریز خورد شده
یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل
نصف پیمانه زیره سبز
فلفل کاین به میزان دلخواه
سه چهارم پیمانه ذرت.
لوبیا سیاه یک قوطی 425 گرمی
کاهو به میزان لازم
گوجه‌ُفرنگی به میزان لازم
پنیر چدار به میزان لازم
سس گوآکاموله به میزان لازم

بوریتو قارچ و کلم کالی:
نان تورتیلا
قارچ خوراکی دکمه‌ای 280 گرم
روغن زیتون به میزان دلخواه
یک حبه سیر
نصف قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک چهارم قاشق چای‌خوری دود مایع
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
نصف پیاز زرد
پنج پیمانه کلم کالی
یک حبه سیر
فلفل قرمز خشک خورد شده به میزان دلخواه
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک پیمانه برنج قهوه‌ای

بازدید 7536
۱
بوریتو نوعی غذای مکزیکی است که از پیچیدن مواد گوشتی و گیاهی مختلف در نان تورتیلا درست می‌شود. بوریتو اغلب با گوشت درست می‌شود ولی در این ویدیو با دو نسخه گیاهی از این غذای خوشمزه آشنا می‌شوید که برای گیاه‌خوار‌ها درست شده‌اند.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بیکار
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
خیلی از این موادی که نوشته ، دفعه اولی است که در زندگیم شنیده ام. خخخخخ