مصرف کدام روغن‌ها برای بدن مفید است؟

دریافت مواد غذایی حاوی اسید‌های چرب ترانس که عمده‌ترین آن‌ها روغن نباتی هیدروژنه، غذا‌های فرآوری شده، کیک‌ها، کلوچه‌ها و ... است، باعث افزایش در غلظت کلسترول بد «LDL» و کاهش کلسترول خوب «HDL» می‌شود.
کد خبر: ۹۲۷۵۴۰
|
۱۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۰ 04 October 2019
|
9242 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسید‌های چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماری‌های قلبی_عروقی می‌شوند که باید مصرف این دست مواد محدود شود.

سایر روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون، کلزا، سبوس برنج، آفتابگردان، لوبیای سویا و... می‌تواند جایگزین روغن‌های هیدروژنه شود تا کلسترول بد خون کاهش یابد.

دقت در نوع غذای مصرفی شامل کاهش مصرف زرده تخم‌مرغ به سه تا چهار عدد در هفته و عدم مصرف امعا و احشا دامی مانند دل، جگر و قلوه که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، موثر خواهد بود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، افزایش مصرف سبزیجات و میوه‌ها می‌تواند علاوه بر دریافت املاح و ویتامین مورد نیاز، با دریافت مقدار فیبر بیشتر، منجر به کاهش سطح کلسترول شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟