ته چین؛

دستور پخت مرغ شکم پر مدیترانه‌ای

کد خبر: ۹۳۱۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 24 October 2019
تعداد بازدید : 1607
کد خبر: ۹۳۱۹۶۳
|
۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 24 October 2019
|
7659 بازدید

مواد لازم:
یک مرغ کامل
سه و نیم پیمانه براث مرغ سدیم پایین
یک پیاز زرد بزرگ خورد شده
یک و نیم پیمانه برنج وحشی
نیم قاشق چای‌خوری آویشن تازه
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه خورد شده

 

بازدید 7659
روش‌های زیادی برای پختن مرغ شکم‌پر کامل وجود دارد که هرکدام با طعم و بافت خاصی که برای مرغ ایجاد می‌کنند تجربه متفاوتی به شمار می‌روند. در این ویدیو با روشی آشنا خواهید شد که در بخش‌های روستایی جنوب مدیترانه رواج دارد و در اصل در قابلمه‌های سفالی درست می‌شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟