ظریف:‌وارد‌مذاکراتی‌که‌منافعمان‌را‌در‌نظر‌نگیرد‌نمی‌شویم

وزیر خارجه ایران روز سه‌شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفته که تهران وارد مذاکراتی که در آن منافع این کشور درنظر گرفته نشده باشد نخواهد شد.
کد خبر: ۹۳۳۴۳۹
|
۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۳ 29 October 2019
|
4899 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران امروز سه‌شنبه با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا علیه ایران شکست خورده گفت که ایران وارد مذاکراتی که منافع کشور در آن لحاظ نشده باشد نخواهد شد.

طبق گزارش شبکه خبری الجزیره، آقای ظریف در حاشیه نشست امنیتی سالانه مونیخ که در دوحه، پایتخت قطر برگزار می‌شود گفته که ایران آماده تعامل با جامعه بین‌المللی از جمله آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای است، اما وارد مذاکراتی نخواهد شد که در آن منافع ایران لحاظ نشده باشد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران علاوه بر این گفته که ایران «بازی حاصل جمع صفر» را برای حل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای این کشور نخواهد پذیرفت.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» را علیه ایران به کار گرفته است. این سیاست به اذعان گزارش‌های خود دولت آمریکا تا کنون موفقیتی حاصل نکرده است.

ظریف در پاسخ به سوالی درباره ادعا‌های مقام‌های آمریکایی مبنی بر اینکه واشنگتن خواستار رسیدن به «توافق جدید» با ایران است گفت که ایران «هراسی از توافق یا ملاقات» ندارد، اما «لازم است همه به تعهدات خودشان پایبند بمانند.»

وزیر خارجه ایران که در مراسمی در موزه ملی قطر حضور داشت اضافه کرد: «دوام هر توافق منوط به این است که هر یک از طرف‌ها چیزی از آن به دست بیاورند.»

ظریف همچنین با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا علیه ایران شکست خورده گفته که سیاست واشنگتن برای کنار گذاشتن ایران از «آرایش‌های منطقه‌ای-خواه در سوریه، افغانستان یا یمن- کارساز نخواهد بود.»

ظریف همچنین از عربستان سعودی بابت تلاش برای کنار گذاشتن ایران، ترکیه و قطر از آرایش‌های امنیتی منطقه انتقاد کرد و این تلاش‌ها را «غیرقابل قبول» خواند. او گفت: «ما همه باید گرد هم بیاییم.»
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟