گزارش «تابناک اقتصادی» از نبض تالار شیشه‌ای حافظ؛

تقویت ۶۵۶ واحدی شاخص کل بورس تهران

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز، با افزایش ۲۳۰ واحدی معادل ۰.۰۷ درصد به رقم ۳۰۸ هزار و ۹۶۰ واحد رسید. این در حالی است که در فرابورس شاخص کل با افت ۲ واحدی به رقم ۳ هزار و ۹۱۴ واحد رسید.  
کد خبر: ۹۳۵۰۶۴
|
۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱ 05 November 2019
|
4501 بازدید
|
۱

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز، با افزایش ۲۳۰ واحدی معادل ۰.۰۷ درصد به رقم ۳۰۸ هزار و ۹۶۰ واحد رسید. این در حالی است که در فرابورس شاخص کل با افت ۲ واحدی به رقم ۳ هزار و ۹۱۴ واحد رسید.  

به گزارش تابناک اقتصادی، امروز تالار شیشه‌ای، شاهد روند افزایشی شاخص‌های منتخب بود؛ به گونه‌ای که، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۶۱ واحدی معادل ۰.۰۷ درصد به رقم ۸۲ هزار و ۷۷۳ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۱۰۰۸ واحدی معادل ۱.۱۹ درصد، عدد ۸۶ هزار و ۱۰۴ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۶۷۴ واحدی معادل ۱.۱۹ درصد به رقم ۵۷ هزار و ۵۷۴ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۸۲۹ واحد افزایش معادل ۰.۲۴ درصد را رقم زد و به سطح ۳۵۳ هزار و ۵۷۶ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۱۶۶ واحد افزایش معادل ۰.۰۷ درصد به رقم ۲۲۴ هزار و ۵۰۳ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۴۷۱ واحد افزایش معادل ۰.۰۸ درصد همراه بود و عدد ۶۲۸ هزار و ۵۲۰ واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش و به نقل از نبض بورس،‌‌ ارزش معاملات امروز بورس تهران 1235 میلیارد تومان بود که از داد و ستد بیش از 2.9 میلیارد سهام و حق تقدم و اوراق مالی در قالب 353 هزار نوبت رقم خورد.  بیشترین نقدینگی امروز در نمادهای گروه فلزات اساسی با ارزش معاملاتی 170.3 میلیارد تومانی  گردش داشت و پس از آن گروه خودور با 127.6 میلیارد تومان بیشترین نقدینگی را به خود اختصاص داد.

شاخص وسایل ارتباطی در راس شاخص صنایع مختلف قرار داشت و پس از آن شاخص منسوجات قرار داشت و نمادهای این گروه ها همگی سبزپوش بودند.

ترین ها

نمادهای بانک ملت(وبملت) با 194 واحد، پتروشیمی پارس(پارس) با  112واحد، ایران‌خودرو(خودرو) با 65واحد، پتروشیمی خلیج فارس(فارس) با 65 واحد، صنایع شیمیایی ایران(شیران) با 58 واحد و پتروشیمی نوری(نوری) با 55 واحد بیشترین تاثیر افزاینده را بر شاخص کل بورس را داشتند.

در مقابل نماد بانک پارسیان(وپارس) با 91 واحد ، پالایش نفت تهران(شتران) با 44 واحد، پتروشیمی جم(جم) با 41 واحد ، پالایش نفت اصفهان(شپنا)واحد با 32  و فولاد مبارکه اصفهان(فولاد) با 32 واحد بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته است.

در فرابورس چه گذشت؟

در شاخص کل فرابورس(آیفکس)  در پایان معاملات با نوسان کمتر از یک واحدی در ارتفاع 3884 واحد تثبیت شد، ارزش  معاملات 699 میلیارد تومان ناشی از داد و ستد بیش از بیش از 812 میلیون سهام حق تقدم و اوراق مالی طی 205 هزار نوبت معاملاتی بود.

امروز نمادهای توسعه مولد نیروگاهی جهرم(بجهرم)، قاسم ایران(قاسم) و بیمه کوثر(کوثر)، بیشترین تاثیر مثبت را بر آیفکس ثبت کردند و در مقابل نمادهای تولید نیروی برق دماوند(دماوند)، ذوب‌آهن اصفهان(ذوب)، پتروشیمی مارون(مارون) و مادیران(مادیرا) بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشتند.

رفت و آمدها

در داد و ستدهای امروز، نماد معاملاتی شرکت های حفاری شمال(حفاری) به علت افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف، سرمایه‌گذاری البرز(والبر) و بیمه ملت به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب متوقف شدند.

در مقابل نماد لوله و ماشین‌سازی ایران(فلوله) ، كارخانه هاي توليدي و صنعتي ثابت خراسان(قثابت)،باما(كاما)،بيمه ملت(ملت) پارس‌ سوئیچ(بسویچ)، فنرسازی زر و تامین سرمایه امید(امید) بازگشایی شدند.

همچنین نماد معاملاتی شرکت های  آبسال(لابسا) ،تولیدی مهرام(غمهرا)، صنایع شیمیایی سینا(دسینا) ، کنترل خوردگی تکین‌کو(رتکو)، پارس خز(لخزر)، لعابیران(شلعاب)، فنرسازی خاور(خفنر)، به علت تغییرات بیش از 20 درصدی قیمت با وقفه همراه شدند.

نمادهای معاملاتی سیمان فارس(سفانو) و نساجی بروجرد(نبروج) مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی شدند.

همچنین اطلاعیه در مورد عدم تایید بخشی از معاملات نماد سرمایه‌گذاری نیرو منتشر شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
دوران رشدهای ساختگی ۹-۱۰ هزارواحدی بورس گذشت
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟