روسیه و چین قدرتمندترین تهدیدهای سایبری علیه آمریکا

«روسیه» و «چین» به احتمال زیاد از توانایی‌های سایبری خود برای به چالش کشیدن ایالات متحده در آینده‌ای قابل پیش بینی استفاده خواهند کرد.
کد خبر: ۹۳۶۰۱۸
|
۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۶ 10 November 2019
|
3524 بازدید

یک مقام اطلاعاتی آمریکا اذعان داشت که چین و روسیه با قابلیت حمله سایبری به اطلاعات طبقه بندی شده آمریکا در بخش نظامی، بزرگترین چالش ایالات متحده محسوب می‌شوند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، یک مقام اطلاعاتی آمریکا در سخنانی گفت که «روسیه» و «چین» به احتمال زیاد از توانایی‌های سایبری خود برای به چالش کشیدن ایالات متحده در آینده‌ای قابل پیش بینی استفاده خواهند کرد.

«وبگاه نظامی بلغارستان» در تحلیلی در خصوص توانمندی‌های سایبری «روسیه» و «چین» نوشت، این دو کشور دارای نیروهای بسیار توانمندی هستند که می‌‌توانند اطلاعاتی را سرقت کنند یا به زیرساخت‌های آمریکا حمله کنند. چین و روسیه در برخی موارد اطلاعات طبقه بندی شده درباره پیشرفته‌ترین سخت افزارهای نظامی آمریکا از جمله جنگنده‌های «اف-22»، «اف-35» ، بالگرد «وی-22 آسپری» غیره را ربودند.

بر اساس این گزارش، روسیه همچنان قدرتمندترین دشمن آمریکا در فضای سایبری است به طوری که «دانیل کوتس» مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا چندی قبل در این باره گفت، مسکو یک برنامه سایبری تهاجمی بسیار پیشرفته دارد و در سالهای اخیر، موقعیت سایبری تهاجمی‌تری به خود گرفته است.

این در حالی است که یک روزنامه آمریکایی اخیرا در گزارشی از تشدید حملات سایبری آمریکا علیه روسیه و نفوذ به شبکه برق روسیه خبر داد؛ گزارشی که انتشار آن با عصبانیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور و واکنش تند او را در پی داشته است.

به نوشته وبگاه نظامی بلغارستان، پکن نیز در حالی‌که فعالیتهای سایبری را تا حدودی کاهش داده ، اما با این وجود همچنان یک بازیگر فعال در این عرصه است. مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا در این باره اظهار داشت، ارزیابی می‌کنیم که پکن به طور جدی دولت آمریکا، متحدین آن و شرکت‌های آمریکایی را برای جاسوسی سایبری هدف قرار خواهد داد.

این مقام آمریکایی در خاتمه با اشاره به ساخت برخی جنگنده‌های نسل چهارم و پنجم از سوی چین همچون جنگنده‌های پنهانکار«چنگدو جی- 20» ، «شنیانگ جی -31» و برخی تجهیزات دیگر گفت، مشکل با گذشت زمان بدتر می‌شود، مگر اینکه آمریکا برای مقابله با این کشور گامی بردارد.

بر اساس آخرین تحلیل‌های صورت گرفته، رشد نظامی چین در طول 20 سال آینده توازن جدیدی را در دنیا حکم فرما خواهد کرد که سیاست خارجی کشورهای مختلف از جمله آمریکا را دگرگون می‌کند. بر اساس داده‌های موسسه تحقیقات صلح بین‌الملل در استکهلم هزینه‌های دفاعی چین طی سه دهه گذشته در حدود ۲ درصد تولید ناخالص داخلی محدود بوده است. اگر این سطح حفظ شود با فرض تولید ناخالص ۳۰ هزار میلیارد دلاری در سال ۲۰۴۰ بودجه دفاعی چینی‌ها می‌تواند تا ۶۰۰ میلیارد دلار افزایش یابد. در صورتی که میزان بودجه نظامی تا ۴ درصد زیاد شود این عدد هم دو برابر خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟