حذف آزمون میان پایه مدارس تیزهوشان از هفتم به هشتم

کد خبر: ۹۳۷۷۱۲
|
۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰ 16 November 2019
|
4748 بازدید

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ودانش‌پژوهان جوان اظهارکرد: امیدواریم در سال‌های آینده با همکاری معاونت آموزش ابتدایی بتوانیم مدل آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان را تغییر دهیم، اما تا زمانی که این اتفاق نیفتاده است حتماً برای ورد به مدارس سمپاد، آزمون برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی اظهار کرد: مدارس استعدادهای درخشان برای آزمون ورودی پایه هفتم، با همان روال قبل یعنی برگزاری یک آزمون که از جنس پیشرفت تحصیلی نباشد، اقدام خواهند کرد و حتماً برای سال ورودی ابزاری از جنس آزمون خواهیم داشت.

وی افزود: امیدوار هستیم در سنوات آتی با همکاری معاونت آموزش ابتدایی بتوانیم مدل آزمون را تغییر بدهیم اما تا زمانی که این اتفاق نیفتاده است حتماً آزمون برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان خاطرنشان کرد: باید حتماً آزمون برگزار شود، چراکه اولاً متقاضی مدارس زیاد است و دوما باید افراد ویژه انتخاب شوند.

مهاجرانی بابیان اینکه تا زمانی که آن اتفاق مطلوب نیفتد تنها راهکار برگزاری آزمون است، گفت: آنچه مطلوب است این است که بتوانیم با همکاری آموزش ابتدایی، دانش‌آموزانی که در کلاس عملکرد متفاوتی دارند را شناسایی کنیم به ‌عنوان‌مثال دانش‌آموزانی که مطالب را سریع یاد می‌گیرند.

وی با بیان اینکه این دغدغه وجود دارد که بتوانیم جلوی اعمال سلیقه را بگیریم، اظهارکرد: آزمون‌هایی از جنس قلم کاغذی و چند گزینه‌ای با وجود ایراداتی که دارند، جلوی تضعیف حق را می‌گیرد چراکه همه در یک آزمون شرکت می‌کنند و درنتیجه یا قبول می شوند یا قبول نمی‌شوند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به طرح شهاب، اظهارکرد: درطرح شهاب همان خطر سلیقه‌ای رفتار کردن وجود دارد، اگر فقط بار انتخاب را روی شهاب بگذاریم احتمال انحراف شهاب بسیار زیاد است. به‌طور مثال ما چگونه می‌توانیم با چانه‌زنی والدین با معلم مقابله کنیم؟.

وی در ادامه اضافه کرد: امیدواریم با طراحی ابزارهایی که دانش آموزان را معرفی کنند، بعد از معرفی از آن‌ها آزمون بگیریم تا برای انتخاب دانش‌آموز ویژه اقدام شود.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش، مهاجرانی تصریح کرد: معتقدیم که دو درصد دانش‌آموز داریم که به جهت فعالیت بیش‌ازحد ذهن نمی‌توانند در کلاس درس حضور داشته باشند که هم موجب به هم خوردن کلاس می‌شوند و هم معلم را اذیت می‌کنند، کم نداریم افرادی که باهوش هستند اما آن‌ها را در مسیرهای متفاوت غیرمعمول می‌بینیم.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه شهاب برای این است که هر دانش‌آموز را در مسیر خودش ببرد، گفت: طرح شهاب استعدادهای درونی و فردی افراد را شناسایی می‌کند و به همراه سایر نهادها مثل پژوهش‌سراها، خانه‌های فرهنگ، سرای محله، ورزشگاه و غیره کمک می‌کند تا دانش آموزان در مسیر خودشان شکوفا شوند.

مهاجرانی با اشاره به اینکه باید از ابزار مجزایی برای انتخاب دانش آموزان استفاده کنیم، اظهارکرد: معرفی دانش آموزان از دوره ابتدایی سبب نمی‌شود که آزمون نگیریم، بلکه از افرادی که ابتدایی معرفی می‌کند آزمون برگزار می‌کنیم.

وی افزود: آزمون، مصاحبه تست‌های عملی و ... مکانیسم و سازوکارهای چندلایه است که سبب می‌شود افراد بهتری را انتخاب کنیم.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه هیچ مجموعه‌ای از همکاری سایر اجزا سازمانی بی‌نیاز نیست، خاطرنشان کرد: در خیلی از حوزه‌ها نیاز به همکاری دیگر بخش‌های آموزش‌وپرورش هستیم اما در حال حاضر بر روی این موضوع در درون سازمان کار می‌کنیم.

مهاجرانی در پایان تأکید کرد: فقط امسال به دلیل داشتن کلاس‌های خالی به جهت برگزاری آزمون سال گذشته، آزمون میان‌پایه هفتم به هشتم را داشتیم و دیگر آزمون میان‌پایه نخواهیم داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟