تمام بازارها این هفته رشد داشتند، بازار دلار ۲.۵ درصد و بازار سرمایه یک درصد بازدهی داشت.
دلار این هفته ۶۰۰ تومان گران شد. این ارز در ابتدای هفته ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان بود که در پایان معاملات روز پنجشنبه به رقم ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.
قیمت یورو نیز در ابتدای هفته ۱۳ هزار تومان بود اما در آخرین روز کاری هفته، با قیمت ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد.
هر دو ارز دلار و یورو، این هفته ۲.۵ درصد رشد داشتند.
در آخرین روز کاری هفته درام ارمنستان ۲۷ تومان، لاری گرجستان ۴ هزار و ۲۶۱ تومان، درهم امارات ۳ هزار و ۴۷۱ تومان، لیر ترکیه ۲ هزار و ۱۹۳ تومان، دلار استرالیا ۸ هزار و ۵۷۳ تومان، فرانک سوئیس ۱۲ هزار و ۸۹۷ تومان، منات آذربایجان ۶ هزار و ۸۲۰ تومان، روبل روسیه ۱۹۹ تومان، بات تایلند ۴۲۴ تومان و رینگیت مالزی ۳ هزار و ۴۹ تومان نرخ گذاری شدند.
گرانی ۲۰۰ هزار تومانی سکه
به تبع بازار دلار، این هفته اوضاع بازار طلا و سکه نیز افزایشی بود.
در آخرین روز معاملات، سکه بهار آزادی ۴ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان معامله شد.
سکه امامی نیز ۴ میلیون و ۳۵۵ هزار تومان قیمت خورد، در حالیکه در در پایان آبان ماه ۴ میلیون و ۱۵۳ هزار تومان بود.
نیم سکه به قیمت ۲ میلیون و ۲۷۸ هزار تومان رسید و ربع سکه نیز یک میلیون و ۴۷۹ هزار تومان قیمت خورد.
هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در آخرین روز آبان ۴۲۴ هزار تومان قیمت داشت، اما این هفته با ۱۰هزار تومان افزایش قیمت به ۴۳۴ هزار تومان رسید.
روز پنجشنبه همچنین هر مثقال طلا با ۱۶ هزار تومان افزایش نسبت به یک روز قبل، یک میلیون و ۸۸۴ هزار تومان قیمت خورد.
رشد یک درصدی بورس
شاخص کل بورس در اولین هفته آذرماه، یک درصد رشد کرد. شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز معاملات این هفته به عدد ۳۱۱ هزار و ۲۳۰ واحد رسید و ۶ هزار و ۲۳۴ واحد نسبت به هفته گذشته افزایش داشت.
ارزش بورس تهران در پنج روز معاملات هفته جاری ۱۱ هزار و ۵۳۷ میلیارد ریال بود که در مقایسه با هفته گذشته بیش از یک درصد رشد داشت.
همچنین ارزش فرابورس در مدت ذکر شده سه هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال بود. بازدهی سرمایه در فرابورس از اول سال تا کنون به ۸۰ درصد رسید و شاخص کل آن در هفته جاری با رسیدن به ۴۰۶۱ واحد و رشد ۲.۸ درصدی رو به رو شد.
در هفته منتهی به ششم آذر ماه حمل و نقل، مواد دارویی، بیمه و بازنشستگی، قند و شکر، بانک ها، کانی های غیرفلزی، انبوه سازی، رایانه، رادیویی، تامین آب، برق و گاز، صنایع غذایی به جز قند و شکر و خودرو از جمله صنایعی بودند که بیشترین میزان بازدهی را به خود اختصاص دادند و طبق آمار ارائه شده در هفتهای که گذشت صنعت حمل و نقل، دارو و بیمه با بیشترین رشد همراه بودند. /ایرنا