ته چین؛

طرز تهیه آش رشته

کد خبر: ۹۴۱۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 03 December 2019
تعداد بازدید : 64947
کد خبر: ۹۴۱۲۱۰
|
۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 03 December 2019
|
63080 بازدید
|
۲
بازدید 63080
۲
آش رشته یکی از مشهورترین آش‌های ایرانی و در عین حال پرطرفدارترین و رایج‌ترین آش در کشورمان است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده می‌شود. همچنین گاهی در مهمانی‌ها در فصل زمستان یا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده می‌شود. اکنون طرز تهیه آش رشته و نعنا داغ که بر روی آش برای طعم دادن ریخته می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
سلام خسته نباشیدشماخیلی پرحرفیدبجایی که اشپزی رااموزش بدیدفقط یه ریز حرف میزنیداگه میشه کمترحرف بزن وبیشتروقت مردمونگیرباتشکر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
خیلی رشته ریخته