میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پلمب ۳۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز و متخلف در مشهد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد از پلمب ۳۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز و متخلف در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۹۴۱۲۹۸
| |
6769 بازدید
پلمب ۳۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز و متخلف در مشهد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد از پلمب ۳۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز و متخلف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، حسن زمانی بیدختی اظهار کرد: برخورد با واحدهای اقامتی غیرمجاز و متخلف با همکاری دستگاه‌های اجرایی شامل دادستانی، اداره نظارت بر اماکن پلیس، شهرداری و دیگر بخش‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفته و از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۵۰ واحد اقامتی غیرمجاز و متخلف پلمب شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد ادامه داد: برابر قوانین و مقررات تلاش بر این شده اجحافی در حق زائران و مسافران صورت نگیرد و مهم‌ترین دغدغه ما در برخورد با واحدهای غیرمجاز و متخلف رعایت حقوق زائر و مسافر بوده است.

وی گفت: بنا بر نوع تخلف ۳۰۰ واحد اقامتی با برچسب پلمب شده و 50 واحد که تخلفات گسترده‌تری داشته‌اند از پلمب مؤثر استفاده شده و درب واحد اقامتی جوش داده شده است.

گفتنی است؛ حدود ۱۰۰ هزار تخت در واحدهای اقامتی رسمی مشهد وجود دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات