ته چین؛

طرز تهیه آش شله قلمکار

کد خبر: ۹۴۱۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 04 December 2019
تعداد بازدید : 16484
کد خبر: ۹۴۱۳۹۱
|
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 04 December 2019
|
28572 بازدید
بازدید 28572
آش شله‌قلمکار یکی از معروف‌ترین نوع از انواع آش‌های ایرانی است. این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود. این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود. طرز تهیه این آش پرطرفدار و مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری