وزیر آموزش و پرورش گفت: ما برای مسکن فرهنگیان توافقی را با وزارت راه و شهرسازی انجام دادیم که ۱۷۰ هزار نفر از آنان بتوانند در شهرها و روستاها صاحب مسکن شوند.
به گزارش فارس، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: یکی از سیاستهای دولت یازدهم و دوازدهم حمایت از فرهنگیان و تقویت معیشت آنها و بهبود منزلت معلمان بوده است. طی این سالها علاوه بر افزایشهایی که به صورت معمول و سنواتی که همه کارکنان دولت همهساله حقوقشان افزایش پیدا کرده، فرهنگیان در چند نوبت افزایش حقوق داشتند.
وی ادامه داد: در سال ۹۳، ۹۵ و ۹۶ حدودا ۱۴ درصد بیش از سایر کارکنان به فوق العاده شغل و فوق العاده ویژه فرهنگیان اضافه شد. در سال ۹۴ یم مرتبهای از رتبه بندی انجام شد که با حدود بیش از ۱۰ درصد افزایش حقوق بین فرهنگیان همراه شد. در سال ۹۸ ما رتبه بندی را اجرا کردیم که در آن رتبه بندی پیش بینی شده فرهنگیانی که بیش از دوسال سابقه کار دارند تحت عنوان آموزگار، دبیر، مربی پرورشی، مراقب سلامت، مشاور واحد آموزشی و مدیر و معاون مرکز آموزشی متناسب با صلاحیتهای علمی و تخصصی خود از امتیازاتی بهرهمند شده و در رتبههای اول تا پنجم قرار میگیرند.
حاجی میرزایی گفت: پیش بینی میشود که به طور متوسط ۴۲۰ هزار تومان افزایش از این محل متوجه فرهنگیان شود و یک امکان دیگری را که ما در سال ۹۸ برقرار کردیم این است که معلمین میتوانند با ۶ ساعت اضافه تدریس حقوق بیشتری بگیرند که با احتساب این افزایش که متعلق به افرادی است که بیش از ۶ ساعت در هفته از ساعت موظف خود تدریس میکنند.
وی افزود: چیزی که به عنوان رتبه بندی در نظر گرفته شده متوسط یک ملیون تومان افزایش برای فرهنگیان خواهد بود و اینها مجموعه تلاشهایی است که برای کار فرهنگیان انجام شده؛ ما برای مسکن فرهنگیان توافقی را با وزارت راه و شهرسازی انجام دادیم که ۱۷۰ هزار از فرهنگیان عزیز بتوانند در شهرها و روستاها صاحب مسکن شوند و ظرف سه سال این توافق اجرایی خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: اقدام دیگری که انجام شده برای تبدیل وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش است؛ تعدادی از مربیان پیش دبستانی و حق التدریسان آزاد که در سالهای گذشته با آموزش و پرورش همکاری میکردند امسال براساس قانونی که مجلس محترم تصویب کرد و براساس شیوه نامهای که در وزارت خانه تعیین شد برای تبدیل وضعیتشان ابلاغ شده است.
وی بیان داشت: اینها بایستی در یک دوره یکساله شرکت کنند و متناسب با جنس، منطقه و نیازی که آموزش و پرورش دارد و در صف ردیفهایی که سازمان امور استخدامی به آنها اختصاص میدهد ظرف مدت سه سال آینده یعنی تا پایان برنامه ششم استخدام شوند.
حاجی میرزایی افزود: در مورد آموزشیاران نهضت سوادآموزی و آموزش دهندههایی که با این نهاد همکاری داشتند این چنین است که اول باید در یک آزمونی شرکت کنند و اگر ۵۰ درصد نمره آزمون را کسب کنند در یک دوره آموزش یکساله شرکت میکنند و پس از موفقیت در این دوره، آنها هم به استخدام در میآیند.