هزار و هشتصد و شصت و چهارمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛
گلایه حسین مظفر از شیخ نور / سخنرانی یک نماینده در مجلس عروسی دردسرساز شد / واکنش ربیعی به بحث استعفای روحانی / کتابی که مورد استناد سخنان جنجالی امام جمعه قرار گرفت
رصدخانه «تابناک»؛ خبرهایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار میگیرند. تیترهایی مانند: شرط کواکبیان برای لیست دادنِ اصلاحطلبان در انتخابات / پاسخ قالیباف به ادعای بدهکار بودن شهرداری / حُکم نهایی سپیده قلیان اعلام شد و.. رصدخانه امروز تابناک را تشکیل میدهند.
تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک»؛ جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
حُکم نهایی سپیده قلیان اعلام شد
وکیل سپیده قلیان از ابلاغ حکم نهایی دادگاه موکل خود خبر داد. جمال حیدری منش در گفتوگو با ایلنا با اشاره به جزییات این حکم عنوان کرد: با توجه به اینکه موکلم در مرحله بدوی به هجده سال حبس محکوم شده بود، ما به حکم دادگاه بدوی اعتراض کردیم و با وجود دستور آقای رئیسی درباره تجدید نظر در احکام مربوط به پرونده هفت تپه روز چهارشنبه باخبر شدیم که رای صادر شده است. وی با اشاره به اینکه روز گذشته پس از مراجعه به دادگاه حکم موکلش را رؤیت کرده است، اظهار داشت: سپیده قلیان به ۵ سال حبس محکوم شده است. گویا دادگاه جرم تبانی را تشخیص داده و برای موکلم این رای را صادر کرده است. این حکم قطعی است، اما از طریق اعاده دادرسی پیگیریم. وکیل قلیان گفت که پرونده دیگری درباره اعتراضهای آبان ماه برای موکلش باز است و هنوز در مرحله دادسراست.
کتابی که مورد استناد سخنان جنجالی امام جمعه قرار گرفت
پیشگوییهای امام جمعه بیرجند از روی یک تقویم جنجالی شد. پرسش اینجاست که کتاب زرد رنگی که این امام جمعه به دست گرفته و با استناد به آن از کنار رفتن «ارباب مناسب» سخن میگوید، چیست؟ این کتاب که این روزها با قیمت ۷ هزار تومان به فراوانی در شهرهای مذهبی ایران بهویژه قم در دسترس است، «تقویم سالانه» نام دارد که همانطور که گفته شد نوشته «عباس مصباحزاده کرمانی است.» عبادی خود نگارنده این کتاب را «ریاضیدان و منجم مومن و متدین» معرفی کرد که «در دوران طاغوت هیچگاه چاپلوسی آنها را نمیکرد و کتابش با حضرت مهدی (عج) پیوند داشت.» او میزان آشنایی خود با این کتاب را ۴۰ سال عنوان کرده و تاکید میکند که «مصباحزاده در هر ورقی از کتاب ارادت خود را به حضرت مهدی (عج) نشان میدهد و در خصوص آذرماه ۹۸ نیز بعد از اخباری که میدهد، از بروز بعضی فتنهها و گرفتاری خائنان و اعداء خبر میدهد.» بهرغم این توصیفها پیگیریها نشان داد که این کتاب نه تنها کتابی رایج میان حوزویها نیست؛ بلکه عملا در شرایط کنونی مورد استفاده نیز قرار نمیگیرد.کمااینکه «محمد تقی فاضل میبدی یزدی»، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشکده مفید این استان در همین زمینه میگوید که «این کتاب نه تنها جزو منابع نیست، بلکه بیشتر در خانوادههای سنتی کاربرد دارد. در روزگار قدیم عوامالناس مراجعه میکردند و افراد با استفاده از این کتاب میگفتند که فلان زمان برای ازدواج خوب است یا بد. این کتاب به هیچ عنوان رایج نیست بنابراین نمیتوان به آن استناد کرد.» این استاد حوزه علمیه همچنین با انتقاد از بیان مطالبی علیه رییسجمهوری با استناد به این کتاب تاکید میکند: «اگر قرار باشد سرنوشت یک نظام را به این کتاب گره زد باید فاتحه آن نظام را خواند. براساس استخاره و کتاب مصباحزاده نمیتوان نظام را اداره کرد. اداره کشور براساس اقداماتی تماما علمی صورت میگیرد و به عقیده من اداره کشور کاری نیست که بتوان آن را دینی دانست چراکه صددرصد علمی است.»
واکنش ربیعی به بحث استعفای روحانی
سخنگوی دولت با اعلام اینکه به هیچ عنوان بحث استعفای رئیس جمهور مطرح نیست، طرح این مساله از جانب معاون اول رئیس جمهور را تکذیب کرد.وی در همین راستا ادامه داد: برخی میگویند به دلیل اعتراض که نمیگذارند دولت کار کند رئیس جمهور باید استعفا دهد. برخی هم از ابتدای عمر دولت میگفتند دولت شش ماه بیشتر نمیماند، متاسفانه توجه نمیکنند در چه شرایطی هستیم. اتفاقات که افتاده و فشارهایی که تحمیل شده را در نظر بگیرند. یکی از مشکلات ما سخن نگفتن و اطلاع نرساندن بوده است. دولتی که در شش سال کارنامه خوبی از قدرت خرید و اشتغال مردم داشته باید بگوید چرا میخواهید عامل تحریم را نادیده بگیرد؟ ما معتقد هستیم این روزها خواهد گذشت، همه تلاش خود را برای عبور از این روزها خواهد کرد.
لایحه تامین امنیت زنان همچنان در ایستگاه دولت
فاطمه ذوالقدر، عضو فراکسیون زنان مجلس به خبرآنلاین میگوید، لایحه تامین امنیت زنان قطعا به عمر مجلس دهم نمیرسد. او میگوید: در حالی که طرحها و لوایح یک فوریتی و دوفوریتی در دستور کار مجلس است و به زودی بودجه سال ۹۹ در دستور صحن علنی قرار میگیرد، قطعا به لایحه تامین امنیت زنان که این همه هم ماده دارد، نمیرسیم. پروانه سلحشوری، یکی دیگر از زنان مجلس هم معتقد است کشور آنقدر درگیر مسائل مختلف شده که موضوع خشونت علیه زنان که همچنان روبه افزایش است، دغدغه کسی نیست.
تحریم انتخابات در قاموس اصلاح طلبان نبوده و نیست
محمدعلی وکیلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عضو فراکسیون امید با تاکید بر اینکه هیچ جریان اصلاح طلبی به دنبال تحریم انتخابات نیست، میگوید: مشروعیت و بقای اصلاح طلبان به صندوقهای رای بازمیگردد. وکیلی در رابطه با صحبتهایی که از سوی برخی از اصلاح طلبان مبنی بر تحریم انتخابات به میان آمده، گفت: تحریم انتخابات در قاموس اصلاح طلبان نبوده و نیست. مشروعیت و بقای اصلاح طلبی همواره به صندوقهای رای بوده است و اگر روزی یک جریانی به صندوق رای پشت کند آن جریان، جریان اصلاح طلبی نیست. ممکن است موضع یک کنشگر اصلاح طلبی این باشد، اما جریان اصلاح طلبی بقایش به صندوق رای است.
اعتراض به شیوه برخورد با معترضان
نمایندگان مجلس و رئیس شورای شهر تهران به وقایع آبان ۹۸ و نحوه برخورد با منتقدان و معترضان واکنش نشان دادند. بهرامپارسایی، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: به جای پخش اعترافات از صدا و سیما، دادگاهها را علنی برگزار کند تا حقّی از مردم ضایع نشود. محمود صادقی، نماینده مردم تهران: وزیر کشور باید پاسخ دهد که چرا به حافظان نظم و امنیت، آموزش لازم و تجهیزات مورد نیاز برای کنترل مسالمتآمیز ناآرامیها داده نشده است. محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران: اگر ما نسبت به انتقادات و اعتراضات دانشجویان، نخبگان، روزنامهنگاران و روشنفکران جامعه خود سعهصدر نداشته باشیم، آنگاه با اعتراضات خشونتبار سایر قشرهای ناراضی و معترض که صدایی را برای طرح مطالباتشان نمیشنوند، مواجه خواهیم شد.
اعتراض دادستانی به حکم برائت هنرمندان تئاتر و مدیران وزارت ارشاد
دادسرای فرهنگ و رسانه به حکم دادگاه کارکنان دولت درباره دو نفر از هنرمندان تئاتر و دو نفر از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر برائت آنها از اتهام فراهم کردن موجبات فساد و فحشا، اعتراض کرد. ابوذر نصرالهی که در این پرونده وکالت سعید اسدی مدیر تئاتر شهر و شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده دارد، روز دوشنبه با اعلام این خبر گفت: بنا بر موازین حقوق اداری، در رابطه با روند صدور مجوز برای امکان نمایش، مجموعه مقررات مشخصی وجود دارد که بر این اساس هر نمایش پس از تأیید شورای ارزشیابی و نظارت، متشکل از کارشناسان متخصص که بر تمام بخشهای نمایش اعم از نمایشنامه و حتی در مرحله اجرای زنده آن نظارت دارد، جواز دریافت میکند.
سخنرانی یک نماینده در مجلس عروسی دردسرساز شد
جمالی نوبندگانی سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: تعدادی از دانشجویان از آقای مطهری به دلیل اظهاراتش در یکی از دانشگاهها در ۱۳ آبان شکایت کرده بودند. اظهاراتی که باعث بحث و مجادله شد. قرار شد آقای مطهری در این رابطه به هیأت آمده و توضیح دهد. نیروی انتظامی شکایتی از آقای ذوالقدر نماینده میناب درباره سخنرانی ایشان در مراسم عروسی در روستای کرگان از روستاهای میناب مطرح کرد. وزارت اطلاعات از آقای صادقی شکایتی را مطرح کرده مبنی بر اینکه علیرغم توضیحات وزیر اطلاعات درباره پرونده ترور دانشمندان هستهای آقای صادقی جلساتی با مظنونان قبلی این پرونده داشته و به آنها قولهای خلاف واقع داده است. /ایسنا
آقای شیخ محمود صادقی نمایندگان نیاز به مُبصر ندارند
جدال لفظی محمود صادقی نماینده اصلاح طلب تهران و علی ادیانی نماینده اصولگرای قائمشهر که از دیروز و از نطق کنایه آمیز ادیانی به استعفای صادقی شروع شده بود امروز هم در صحن مجلس ادامه یافت. ادیانی در واکنش به صحبتهای صادقی که گفته بود مجلس نیاز به مبصر و مامور حراست ندارد، گفت: آقای شیخ محمود صادقی اصلا مخاطب بحث من شخص نبود بلکه یک رویه و خطی را به عنوان یک خطر برای تنزل جایگاه و شان مجلس، تخطئه کردم. ایشان اقرار کردند من استعفا ندادم. ممکن است کسی استعفایی را بنویسد و در جیب خود بگذارد نباید در رسانهها مطرح شود که هزینهای به نظام وارد شود. این مجلس نیاز به مبصر و مامور حراست ندارد، اما به حکم قانون اساسی عقل سلیم نماینده باید مُبَصِر باشد و حرفی نزند که هزینه برای نظام درست کند.
کیهان: اکثر امضاکنندگان بیانیه ۷۷ نفر احضار، بازجویی یا بازداشت شدهاند
روزنامه کیهان تیتر اصلی خود را به "پاسخ ۷۷۷ استاد دانشگاه به بیانیه اصلاحطلبان" اختصاص داد و در بخشی از آن نوشت: اکثر ۷۷ تن از مدعیان اصلاحات که اخیراً با صدور یک بیانیه وطن فروشانه از اراذل و اوباش اجارهای حمایت کرده بودند به دادگاه احضار شده و تحت بازجوئی قرار گرفتهاند و تنها برخی از این ۷۷ نفر که از اصلاحطلبان فراری و پناهنده به کشورهای خارجی بودهاند در شمار احضارشدگان نیستند. گزارشی که به کیهان رسیده حاکی است، بر خلاف آنچه مطرح شده، تهیهکننده آن بیانیه تاجزاده نبوده است بلکه بیانیه را یک اصلاحطلب فراری مقیم اروپا نوشته و از طریق واتساپ برای یکی از آن ۷۷ نفر ارسال کرده بود. به نوشته کیهان «اگرچه تاجزاده اصرار دارد به عنوان محور تهیه بیانیه ۷۷ نفر شناخته شود، ولی اطلاعات موثقی که مقامات قضایی و اطلاعاتی از احضارشدگان و برخی شواهد پیرامونی به دست آوردهاند نشان میدهد که او در این میان نقش کماهمیتی داشته است و حتی از تهیهکننده اصلی بیانیه نیز اطلاعی ندارد. گفته میشود مقامات قضایی به همین دلیل برای احضار فوری او اصرار چندانی به خرج ندادهاند».
ذوالنور: گشایش اقتصادی آمریکا و اروپا برای تأثیرگذاری در انتخابات مجلس است
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور، با اشاره به بدعهدیهای متعدد غربیها و اروپاییان اظهار داشت: آمریکا و اروپا اخیراً گفتهاند که فشارهای حداکثری در حال تحقق نظر رهبر معظم انقلاب در مورد بستن چاههای نفت و قطع وابستگیها میشود. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روابط اقتصادی یکی از ابزارهای نفوذ غرب و اروپا در کشور به شمار میرود و آنها در این زمینه احساس خطر کردهاند و پیشبینی میشود که آمریکائیان و اروپاییان برای حفظ مهرههای نزدیک به خود در آستانه انتخابات گشایشهای اقتصادی ایجاد کنند. وی خاطرنشان کرد: هدف از این گشایشها تأثیرگذاری بر مردم و جداسازی مسئولان از نیاز به تکیه داخل است و این تکیه در نزد مردم به فراموشی سپرده شود و اطلاعاتی در دست بوده که در این زمینه در حال مذاکره هستند.
مرتضی مبلغ: به هیچ وجه به مصلحت کشور و مردم نیست که روحانی استعفا دهد
مرتضی مبلغ، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره طرح موضوع استعفای حسن روحانی به «نامهنیوز» گفت: «اینکه عدهای میگویند آقای روحانی باید استعفا دهد، نظر شخصی آنان است و نباید به نظر مجموع اصلاحطلبان تعمیم داد. موضوع انداختن دولت را در ابتدا اصولگرایان تندرو مطرح کردند و حتی صریحا یکی از آنها در مجلس گفت که هدف ما به زیر کشیدن دولت روحانی است. در حال حاضر شرایط مردم بسیار سخت است مشکلات آنها عدیده شده است. در چنین شرایطی باید دید که مصلحت عمومی چه اقتضا میکند؛ از این روی، به هیچ وجه به مصلحت کشور و مردم نیست که دولت استعفا دهد. البته بر موضوع استعفا دو دیدگاه وجود دارد. برخی میگویند که آقای روحانی به دلیل ناکارآمدی دولتش باید استعفا دهد و برخی دیگر باور دارند به دلیل آنکه به او اجازه فعالیت داده نمیشود باید استعفا دهد. هر دوی اینها آدرس غلط به مردم میدهند. مشکلاتی که امروز در جامعه ما ایجاد شده است به روندهای کلی و نه لزوما به دولت مربوط میشود و عملکرد ضعیف دولت یکی از فرعیات نقایصی است که در سیاستگذاریهای عمده وجود دارد».
نظر سردار جلالی درباره «غائله» آبان
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: مهمترین هدف غائله آبان ایجاد یک هراس عمومی در کشور بود تا به مردم القا کنند هزینه مقاومت در برابر آمریکا تا چه حد میتواند سنگین باشد.
پاسخ قالیباف به ادعای بدهکار بودن شهرداری
چندی پیش محمدباقر قالیباف در برنامه دست خط شبکه پنج سیما درباره میزان بدهی شهرداری تهران صحبت کرد و گفت: «در همین برنامه شما از حناچی پرسیدید بدهی شهرداری چقدر است؟ او گفت: ۵۲ هزار میلیارد تومان بدهی شهرداری است، بعد از آن به شورای شهر یک نامه نوشتند که بدهی شهرداری ۶۲ هزارمیلیاردتومان است. من میگویم در این سه ماه ۱۰ هزارمیلیارد از کجا پیدا شد؟» قالیباف ادامه داد: «زمانی که داشتند بودجه سال ۹۷ را میدادند بدهی که در سال ۹۶ برای سال ۹۷ نوشتند که در مدیریت همین شورا نیز بوده، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.» وی افزود: «زمان مدیریت ما شورای شهر تصویب کرد مجموعه شهروند و مجموعه شهر آفتاب را به بانک شهر بدهیم کارشناسی و قیمت گذاری کردند و تصویب شد که این دو مجموعه به بانک هر واگذار شود؛ بنابراین، ۷ هزار میلیارد از آن ۲۳ هزار میلیارد کسر و ۱۶ هزارمیلیارد تومان شد. از این ۱۶ هزارمیلیارد بدهی، ما ۱۴ هزارمیلیارد تومان از دولت طلبکار بودیم و ۱ میلیارد دلار هم اگر یادتان باشد مجلس تصویب کرد که در دوره دولت دهم به ما ندادند.» قالیباف گفت: «اشاره کردند که بودجه سال گذشته شهرداری ۱۹ هزارمیلیارد تومان بوده و تحقق هم پیدا کرده است، روزی که ما از شهرداری خداحافظی کردیم بیشترین بودجه در دوره مدیریت ما ۱۷ هزارمیلیارد تومان بوده است، من میگویم چطور ما با ۱۷ هزار میلیارد تومان آن فعالیتها را انجام میدادیم، اما شما با ۱۹ هزار میلیارد تومان، بودجه تان هم تحقق پیدا کرده چرا فعالیتی انجام نمیدهید؟»
شرط کواکبیان برای لیست دادنِ اصلاحطلبان در انتخابات
عضو فراکسیون امید مجلس معتقد است که اصلاح طلبان به هیچوجه سر قهر با انتخابات را ندارند. مصطفی کواکبیان در گفتوگو با خانه ملت، به طرح مساله احتمال تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: بحث در اینجا دو مورد است، یکی اینکه ما در انتخابات اساسا شرکت نکنیم که اتفاقا باید گفت: ما هیچ وقت با انتخابات سر قهر نداریم. وی در ادامه افزود: مساله دیگر این بوده که ما میخواهیم لیست ارائه بدهیم یا اینکه نه، این کار را انجام ندهیم که این مساله یک موضوع جداگانه دیگری است. عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: اگر افراد واجد شرایطی را برای قرار دادن در لیست نداشته باشیم؛ پس باید از کجا لیست ارائه بدهیم؟ نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات اظهار کرد: اگر ما ۲۰۰ تن واجد شرایط در کشور داشته باشیم و افرادی مقبول و مورد پسند مردم و اصلاح طلبان باشند حتما لیست ارئه میدهیم.
گلایه حسین مظفر از شیخ نور
حسین مظفر فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به عدم حضور لاریجانی در انتخابات مجلس با تاکید بر اینکه او ظرفیت نیروسازی بالایی دارد گفت: به شدت منتقد کسانی هستم که میبُرند، کنار میکشند و حالت انزوا پیدا میکنند. این کار نه به صلاح خود این افراد و نه به صلاح کل کشور است. هیچکس، حتی اگر از این نظام دلخور هم باشد، نباید کنار بکشد. بالاخره ما آرمانگرا هستیم، اما آرمانگرایی به معنای این نیست که واقعیتهای جامعه را نبینیم. اینکه همه چیز برای ما آماده باشد، یک امر مطلوب است؛ اما ممکن است در فرایند اجرایی کشور مشکلاتی وجود داشته باشد، به خصوص افرادی که جزو استوانههای انقلاب بودهاند، هرگز نباید مأیوس شوند و ببُرند. باید با همه وجود زمینهها را برای خدمتگزاری بیشتر و حضور فعال هموار کنند. به شدت منتقد کسانی هستم که میبُرند، کنار میکشند و حالت انزوا پیدا میکنند. این کار نه به صلاح خود این افراد و نه به صلاح کل کشور است.
تصمیم جامعه روحانیت مبارز برای انتخابات
عضو جامعه روحانیت مبارز استان تهران گفت: در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، جامعه روحانیت مبارز هیچ نامزد و لیستی را معرفی نمیکند. حجت الاسلام «سیدمحسن محمودی» شامگاه دوشنبه در نخستین جلسه اعضای جامعه روحانیت مبارز شهرستان قرچک در دفتر امام جمعه این شهرستان، اظهار کرد: جامعه روحانیت مبارزه به مدت دو سال است که فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرده که این امر باعث انسجام طلاب و روحانیون شده است. وی گفت: همه صنوف از اتحادیهای برخوردارند و مطالبات خود را از مجاری قانونی پیگیری میکردند، ولی طلاب و روحانیون به دلیل نداشتن جامعه فعال، مظلوم واقع شده بودند و از این خلا رنج میبردند. عضو جامعه روحانیت مبارز استان تهران تصریح کرد: طلاب و روحانیون همیشه فکر جامعه بودند و در اصل کسی به فکر آنان نبود، ولی راه اندازی این تشکل باعث شد تا فعالیتهای آنان از سامان بیشتری برخوردار شود. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: شهرستانیهایی که تعداد سی روحانی در آن شهر داشته باشد میتوانند این جامعه را تشکیل دهند. وی اظهار کرد: پرچمداری در انقلاب و نظام در تمامی حوزههای دینی، انقلابی، سیاسی، فرهنگی و... بر عهده روحانیت است، با تمام انتقادهایی که به برخی مسائل داریم، اما روحانیت و طلاب افتخار میکنند که از این انقلاب مهدوی حمایت میکنند. محمودی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه روحانیت مبارز، در انتخابات پیش روی، نامزدی را معرفی نمیکند.
زنگنه از تیغ استیضاح گریخت
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به رایزنی نمایندگان مجلس و فضای کنونی کشور، استیضاح وزیر نفت منتفی و از دستور کار خارج شد. «جلال میرزایی» امروز (دوشنبه) در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه استیضاح وزیر نفت از دستور مجلس خارج شد، ادامه داد: پس از نارضایتی ایجاد شده به دنبال اصلاح قیمت بنزین که طبیعی نیز بود، برخی نمایندگان به دلیل اینکه مورد مشورت قرار نگرفته بودند، موضوع استیضاح را مطرح کردند. وی افزود: تعدادی از نمایندگان بحث استیضاح وزیر نفت، شماری استیضاح وزیر کشور و عدهای نیز استیضاح وزیر آمومزش و پرورش را دنبال میکردند. میرزایی تاکید کرد: با این حال مشخص شد، جامعه و جریانهای اجتماعی با وجود نارضایتی که از اصلاح قیمت سوخت داشتند، اما از استیضاح حمایتی نکردند و استقبالی از این موضوع نشد.