استقبال از یگان‌های شناور روسیه و چین در چابهار

کد خبر: ۹۴۶۹۷۸
|
۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳ 27 December 2019
|
8942 بازدید

یگان‌های شناور روسیه و چین به منظور شرکت در رزمایش مرکب با جمهوری اسلامی ایران وارد بندر شهید بهشتی چابهار شدند.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی ارتش، آیین استقبال از شناور‌های کشور‌های روسیه و چین برای شرکت در رزمایش مرکب سه‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران، بعدازظهر امروز جمعه با حضور امیر دریادار دوم «غلامرضا طحانی» معاون عملیات نیروی دریایی ارتش و امیر دریادار دوم «مصطفی تاج‌الدینی» فرمانده منطقه سوم دریایی نبوت در اسکله شهید بهشتی بندر چابهار برگزار شد.

در این مراسم ناو روسی «Yaroslav Mudry» به همراه کشتی سوخت‌رسان «Yel'nya» و یدک‌کش «Yevgeniy Khorov» و همچنین ناوشکن چینی «شینینگ» در دریا مورد استقبال ناو موشک‌انداز «نیزه» قرار گرفتند و با پهلوگیری در اسکله بندر شهید بهشتی چابهار مراسم استقبال و تشریفات رسمی انجام شد.

 رزمایش دریایی مرکب ایران، روسیه و چین از امروز تا نهم دی‌ماه در منطقه شمال اقیانوس هند و دریای عمان آغاز شده است که در این رزمایش تمرینات تاکتیکی متنوعی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزادسازی شناور مورد تعرض قرار گرفته و تیراندازی علیه اهداف مشخص در دریا توسط یگان‌های سه کشور انجام خواهد شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟