فیروزجا تغییر تابعیت را تایید کرد
علیرضا فیروزجا با درخشش در روز پایانی پس از ماگنوس کارلسن از نروژ در رده دوم مسابقات سریع شطرنج قهرمانی جهان ایستاد. ۵۰ هزار دلار، جایزه نقدی نایب قهرمان این بخش از رقابتهاست. او در این مسابقات سرگئی کاریاکین، سوپر استاد بزرگ روسیه، و نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۱۶ که قهرمان سابق شطرنح برقآسای دنیاست را شکست داد. دیگر پیروزی ارزشمند او در دور پایانی مقابل شهریار ممدیاروف از جمهوری آذربایجان (نفر هفتم حال حاضر جهان) رقم خورد. فیروزجا پس از پایان این رقابتها درباره احساسش از اینکه دیگر با پرچم ایران بازی نخواهد کرد، گفت: مشکلاتی بر سر راهم قرار داشت اما قدردان زحماتی هستم که در ایران برایم کشیده شد. اولین سوپر استاد بزرگ ایران در پاسخ به اینکه کدام کشور را برای ادامه فعالیتهای شطرنج خود انتخاب کرده است؟ گفت: احتمالاً برای فرانسه بازی خواهم کرد زیرا اکنون آنجا زندگی میکنم.
زیباکلام: با رأی دادن میتوانیم از بحرانها عبور کنیم، اما من در انتخابات شرکت نمیکنم
صادق زیباکلام در گفتوگو با اعتمادآنلاین در پاسخ این سوال میگوید: در بین اصلاحطلبان هیچکس به اندازه من رأی را لازم نمیداند و کمتر کسی به اندازه صادق زیباکلام اصرار میکند که برای خروج از بحرانهای سیاسی، اقصادی و... راهی جز توجه نشان دادن به صندوق رأی نداریم. او افزود: بعضیها ایراد میگیرند که با رأی ندادن به تشکیل مجلسی ضعیف کمک میکنیم. ما هر کاری بکنیم مجلس یازدهم از آنِ اصولگرایان تندرو، اعضای جبهه پایداری و اطرافیان احمدینژاد خواهد بود. در واقع اصلاحطلبان حتی در تشکیل چیزی شبیه فراکسیون امید هم موفق نخواهند شد. همچنین شورای نگهبان رد صلاحیتهای گستردهای خواهد داشت. به همین خاطر مصرانه بر سر تصمیم رأی ندادن میمانم و قطعاً رأی نمیدهم. با این حال هنوز هم معتقدم با رأی دادن میتوانیم از بحرانها عبور کنیم.
علی مطهری: چرا نباید لابی قوی با کنگره آمریکا داشته باشیم؟
علی مطهری: مشکلات کشور ما صرفا راه حل اقتصادی ندارد، بلکه راه حل اقتصادی توأم با راه حل سیاسی دارد. تکیه بر توان داخلی کشور منافاتی با بهبود روابط ما با عربستان و امارات و حتی آمریکا ندارد. اگر نگران آرمانهای انقلاب هستیم باید بگویم که مثلا آرمان آزادی فلسطین با برقراری رابطه با عربستان و بهبود روابط با سایر کشورهای اسلامی و به طور کلی با اتحاد اسلامی بهتر تأمین می شود تا وضع فعلی. چرا ما نباید با استفاده از توان خود و ایرانیان خارج از کشور لابی قوی با کنگره آمریکا داشته باشیم و تلاشهای اسرائیل و عربستان را خنثی کنیم؟ ما نباید ریاضتهای غیرضروری اقتصادی بر مردم تحمیل کنیم. زمانی دشمن خاک ما را اشغال کرده است، در این صورت هر مقدار خسارت و تلفات برای آزادی سرزمین خود بدهیم جا دارد، ولی در شرایط فعلی وقتی راههایی برای عبور از بحران فعلی وجود دارد چرا استفاده نکنیم و ریاضتهای اقتصادی غیرضروری بر مردم تحمیل نماییم؟ متأسفانه ما راهی را می رویم که نتیجه آن قربانی شدن انقلاب اسلامی به خاطر ژست انقلابی گری است. انقلابی گری به معنی کارهای احساسی و خام نیست. اساس، اسلام است نه انقلاب. به تعبیر آیت الله مطهری ما باید انقلاب را اسلامی کنیم نه اسلام را انقلابی. بعضی حرفهایی که این روزها می شنویم و عده ای در آستانه انتخابات سخن از جبهه نیروهای انقلاب به میان می آورند و مردم را به انقلابی و غیرانقلابی تقسیم می کنند، مرا به یاد تعبیرهای گروه فرقان و مجاهدین خلق در جزوه های تبلیغاتی شان می اندازد که اساس را انقلابی گری و مبارزه را اصل می دانستند نه یک وسیله برای تحقق اسلام، و شهید مطهری به شدت با آنها درآویخت و سرانجام نیز به شهادت رسید و آنها در برگه ای که در محل شهادت ایشان انداختند نوشته بودند: «اعدام انقلابی مرتضی مطهری انجام شد».
سردار نجات: فضای بازی در اختیار رسانههاست که درباره بسیاری از مسائل اظهارنظر و گاه مخالفت میکنند
سردار نجات، معاون فرهنگی سپاه پاسداران در پایان اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی نیز همه اسباب اعلام نظر و مشارکت مردم را فراهم کرده است و هر گاه به موضوعی معترض یا مخالف باشند، میتوانند این مخالفت و اعتراض را با رعایت قوانین انجام دهند. در حال حاضر فضای بازی در اختیار رسانههاست که درباره بسیاری از مسائل اظهارنظر و گاه مخالفت و انتقاد میکنند و مردم هم در فضای مجازی بسیاری از مسائل مهم را رصد میکنند و درباره مسائل مهم کشور نظر میدهند.
مهدی چمران: قالیباف روی نکات تخریبی و ادعایی اصلاحطلبان در حال برنامهریزی و کار است
مهدی چمران در گفتوگویی درباره برنامه اصولگرایان برای انتخابات مجلس و در پاسخ به این سوال که « رسانه های اصلاح طلب و برخی چهره های اصلاح طلب مثل آقای مرعشی اخیرا درباره دوران شهرداری آقای قالیباف صحبت هایی کردند، به نظر می آید که اصلاح طلبان زمان تبلیغات انتخابات شروع به یکسری افشاگری هایی علیه آقای قالیباف و لیست متبوعش کنند، آیا تمهدیدات لازم را درباره این موضوع اندیشیده اید؟» گفت: روی این موضوع آقای دکتر قالیباف برنامه ریزی و کار کرده و کار می کنند. اگر آنها چیزی دارند به صرف مطرح کردن در رسانه های چیزی اثبات نمی شود. متأسفانه این روش غیرمنصفانه وجود دارد. اگر مسئله ای دارند به دادگاه بدهند تا دادگاه برود بررسی کند. اگر بخواهند به همین شکل تبلیغات کنند مثل همان ادعای دیوار کشیدن وسط خیابان است که اینجا دیگر بصیرت و بینش مردم است که باید تشخیص دهند، وقتی می خواهند رقیب را از میدان به در کنند با بستن یکسری تحریفی و نظایر آن بخواهند او را خراب کنند.
ماجرای پیغام خصوصی رهبر انقلاب به میرحسین موسوی بعد از انتخابات ۸۸
رهبر انقلاب در زمان وقوع حوادث سال ۸۸، مجموعه اقدامات متعددی انجام دادهاند که بسیاری از آنها در رسانهها منعکس نشده است. به همین علت، نشریه خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن سالگرد حماسهی نهم دی برخی از این رویدادها را مرور کرده است که در ادامه به دو مورد از آن اشاره شده است:
۱- به گفته برخی از مسئولین دفتر و نزدیکان رهبر انقلاب، ایشان بارها برای گردانندگان حوادث پس از انتخابات پیغام صریح دادند که مرزتان را با بیگانگان مشخص کنید. علاوه براین، رهبر انقلاب پیش از انتخابات از آقای موسوی خواسته بودند مراقب گفتار و رفتارش باشــد که دشمنان ملت از آن سوءاستفاده نکنند. در همان ســاعات اول پایان انتخابات نیز به او پیغام خصوصی دادند که «این را شــما دارید شروع می کنید، اما نمی توانید تا آخر کنترل کنید؛ می آیند دیگران سوءاستفاده میکنند.» همچنین در ملاقات روز یکشنبه ۲۴ خرداد با یادآوری هشــدار فوق، از او می پرسند چرا در برابر سوءاستفاده دشمن موضع نمیگیرید؟
۲- در جلسه ای که رهبر انقلاب با اعضای ستادهای انتخاباتی چهار نامــزد انتخابــات ۸۸ داشــتند از توافقی که با میرحسین موسوی داشته اند خبر دادند: «من به آقای مهندس موسوی هم گفتم؛ ایشان هم قبول کرد از من که راه، راه قانونی اســت؛ از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش می ایستم. شما بدانید من با آقایان شــورای نگهبان و با آقایان وزارت کشور رودربایستی ندارم؛ می ایستم پایش تا اینکه این قضیه حل بشــود.» البته مهندس موسوی هیچگاه به قولی که در این جلسه داده بود عمل نکرد.