ته چین؛

طرز تهیه تره کباب

کد خبر: ۹۵۱۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 13 January 2020
تعداد بازدید : 2137
کد خبر: ۹۵۱۰۶۱
|
۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 13 January 2020
|
11635 بازدید
|
۱
بازدید 11635
۱
تره کباب یکی از غذاهای سنتی مناطق کردنشین است که با مرغ تهیه می‌شود و از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
چربی مرغ خیلی مضره
غذا را هم بد بو می کنه
کاش از آشپزهای حرفه ای و مطلع استفاده کنید