انسان مدرن با ظهور انقلاب صنعتی گسترش شهر نشینی با انواع و اقسام آلودگیها مواجه شده است. معمولاً آلودگی هوا، آلودگی آبها، آلودگی صوتی به دلیل بروز و تأثیر جسمانی معمولاً بیشتر به چشم میآید و در صدر اخبار قرار میگیرند، اما آن آلودگی که معمولاً مورد غفلت قرار میگیرد آلودگی بصری یا دیداری است. آلودگی بصری در دراز مدت با ایجاد تغییرات مضر در محیط طبیعی باعث ایجاد ناراحتی ذهنی بیننده میشود. نمای ساختمانهای زشت، سیمهای برق، دیوار نوشتههای نامتعارف، خطوط راهنمایی در هم و زشت خیابانها، داربستها، دیوارهای چرک و سیاه، به عنوان مصادیق آلودگی بصری شناخته میشود که با تأثیر منفی دیداری که بر انسان میگذارد در دراز مدت باعث پریشانی ذهن و عدم لذت بردن از زیبایی حقیقی میشود. /ایمان حامی خواه
-مهر
آقای حامی خواه، خیلی می خوامت! این عکسا که بعضی هاشون خیلی قشنگ بودن، بخصوص گرافیتی ها که این روزا از ابزارهای مهم توی فضاسازی شهری به حساب می آن! عکاسیتم که خوبه! بازم از این کارا بکن!
به نظرم مشکل اصلی شهرداری ها هستند. باید برای حل این مشکل بزرگ بصورت گسترده برنامه ریزی دقیق دراز مدت کرد، آموش داد و نیرو تربیت کرد و این موضوع را ریشه ای حل کرد.
حتی باید در مدارس و دانشگاه ها هم روی بچه ها کار کرد و به آنها آموش داد.
چهره شهرهای ما بسیار زشت شده، این موضوع همه رو آزار می ده.
به این آلودگی های بصری باید چهره زشت ترافیک و رانندگی غلطمون رو هم اضافه کرد.
زیبایی شناسی و نظم بخش مهمی از فرهنگ کهن و دین ماست. چرا به همین راحتی آن را فراموش کردیم؟