گزارش جدید سازمان ملل نشان میدهد کار با درآمد پایین در حال تبدیل به یک معضل جدی است.
به گزارش ایسنا، سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که در حال حاضر بیش از ۴۷۳ میلیون نفر در جهان زندگی میکنند که میزان درآمدهای شغلی آن ها به میزان کافی برای پاسخگویی به هزینههای زندگی آنها نیست.
انتظار میرود که امسال یکی از بدترین سال ها برای بازار کار در سطح جهان طی یک دهه اخیر باشد؛ به طوری که سازمان جهانی کار پیشبینی کرده است امسال ۱۹۰ میلیون نفر در سطح جهان از کار خود بیکار شوند که این رقم ۲.۵ میلیون نفر بیشتر از رقم ثبت شده در سال قبل است.
در حال حاضر ۵.۷ میلیارد نفر در سراسر جهان کار می کنند که بسیاری از آن ها حقوق کافی را دریافت نمی کنند. گای رایدر، مدیر سازمان جهانی کار در همین رابطه گفت: برای میلیون ها انسان عادی اکنون یافتن کاری برای رسیدن به زندگی بهتر دشوار شده است. رایدر در ادامه سخنانش با اشاره به باقی ماندن مشکل فرصت های نابرابر شغلی در سطح جهان گفت: بسیاری از کشورها با وجود داشتن نیروی انسانی ماهر و مستعد، ظرفیت لازم برای بهره بردن از آن ها در تقویت اقتصاد خود را ندارند.
به گفته سازمان ملل در حال حاضر ۶۳۰ میلیون نفر در جهان در فقر زندگی میکنند ( طبق تعریف سازمان ملل خط فقر به درآمد کمتر از ۳.۲ دلار در روز اطلاق میشود) و با وجود روند نسبتا موفق در مقابله با فقر، تلاش های بیشتری تا رسیدن به عدالت شغلی لازم خواهد بود.
طبق اعلام بانک جهانی، در بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ بیش از ۸۰۲ میلیون نفر در ۱۵ کشور از فقر خارج شده اند. در ۱۱۴ کشور جهان نیز فقر مطلق ریشه کن شده است. در حال حاضر ۸۵ درصد فقیران در جهان در دو منطقه صحرای آفریقا و جنوب آسیا زندگی میکنند.