ته چین؛

طرز تهیه ترشی پیاز

کد خبر: ۹۵۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴ 10 February 2020
تعداد بازدید : 5829
کد خبر: ۹۵۷۸۳۲
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴ 10 February 2020
|
18871 بازدید
بازدید 18871
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی پیاز را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟