ته چین؛

طرز تهیه ترشی پیاز

کد خبر: ۹۵۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴ 10 February 2020
تعداد بازدید : 5828
کد خبر: ۹۵۷۸۳۲
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴ 10 February 2020
|
18822 بازدید
بازدید 18822
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی پیاز را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟