تکذیب استفاده از طلایاب در سرقت از منازل مردم

۵۰ درصد سرقت‌هایی که در پایتخت انجام می‌شوند سرقت‌های خرد هستند؛ سرقت‌هایی مثل سرقت ضبط خودرو، زاپاس و اقلام درون خودروها.
کد خبر: ۹۵۸۴۵۹
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲ 12 February 2020
|
3242 بازدید
|
۱

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت گفت: ۵۰ درصد سرقت‌هایی که در تهران بزرگ انجام می‌شود در دسته سرقت‌های خرد قرار دارد.

به گزارش مهر، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای با اشاره به آخرین آمار سرقت در پایتخت اظهار کرد: در مجموعه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در تمامی سرقت‌ها از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲ درصد کاهش سرقت داشته‌ایم.

وی افزود: همچنین افزایش چشمگیری در دستگیری سارقان و متخلفان و کشفیات اموال سرقتی داشته‌ایم.

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت گفت: ۵۰ درصد سرقت‌هایی که در پایتخت انجام می‌شوند سرقت‌های خرد هستند؛ سرقت‌هایی مثل سرقت ضبط خودرو، زاپاس و اقلام درون خودروها.

به گفته موقوفه‌ای درصد بسیاری هم از این سرقت‌ها مربوط به کم اهمیتی مردم و بی دقتی آنها نسبت به مسائل انتظامی است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از سرقت‌های خرد، سرقت از منازل و سرقت به صورت جیب‌بری و موبایل قاپی و در نهایت سرقت‌های به عنف در جایگاه بعدی فراوانی سرقت‌های پایتخت قرار دارند.

هیچ سارق منزلی در پایتخت از طلایاب استفاده نکرده است

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود سارقانی که از منازل سرقت می‌کنند از طلایاب استفاده می‌کنند آیا این موضوع را پلیس تأیید می‌کند یا خیر، گفت: تا الان هیچ سرقتی که توسط طلایاب از منازل انجام شده باشد در پایتخت گزارش و یا ثبت نشده است.

سرهنگ موقوفه‌ای بیان کرد: مردم باید به هشدارهای پلیس توجه کنند و اموال خود را در معرض دید چه در خانه و چه در ماشین قرار ندهند.

وی در پایان گفت: به عنوان مثال همه ما می‌دانیم افراد طلا را در منازل در اتاق‌های خواب قرار می‌دهند و به همین دلیل وقتی سارق به منزل ورود می‌کند فوراً به اتاق خواب رفته و محل طلا را پیدا می‌کند؛ اینجاست که مردم فکر نمی‌کنند که خودشان این کوتاهی را در پنهان کردن اموالشان داشته‌اند و این موضوع را به استفاده طلایاب از سوی سارقان ربط می‌دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مرد نگهبان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
جناب سرهنگ عزیز، کوتاهی مردم در پنهان کردن طلاها داخل اتاق خواب نیست بلکه اعتماد کردن به مواردی از قبیل نصب دوربین، دزدگیر، حفاظ و در ضد سرقت هستش که بدون اینکه برای مردم روشن باشه که دوربین فقط به درد این میخوره که اگر سارقین ماسک نزده باشند و اطلاعاتشون هم در آلبوم مجرمین باشه ممکنه استفاده بشه و دزدگیر هم فقط به شرطی قابل استفاده است که همسایه ها به صدای آژیر واکنش نشون بدن که نه تنها نمیدن بلکه تازه ناراحت هم میشن که باز صدای آژیرش بلند شد و حفاظ و در ضد سرقت هم فقط وقتی به کار میاد که پلیس فروشندگان را ملزم کنه که اگر حفاظ یا دری را به عنوان ضد سرقت میفروشن، به خریدار تضمین کتبی بدن که اگر سرقتی از طریق اون حفاظ یا در که تحت عنوان ضد سرقت فروخته شده انجام شد، فروشنده مسئولیت جبران خسارت سرقت را به عهده بگیره وگرنه حق نداره حفاط و درها را تحت عنوان ضد سرقت معرفی کنه.

حالا حتما میفرمائید که سارقین ممکنه اگر دوربین، دزدگیر، حفاظ و در ضد سرقت ببینن برن سراغ یک خونه دیگه، ولی اینطور نیست جناب سرهنگ عزیز چون این میتونه برای سارقین مبتدی مصداق داشته باشه ولی سارقین حرفه ای اصلا به این موارد اهمیت نمیدن

تنها نوشته درست تو این مقاله، استفاده نکردن سارقین از طلا یاب بود چون با توجه به ماهیت فلزیابها، استفاده آنها در اماکنی که پر از موارد فلزی است عملیاتی نیست

در نهایت، قفل ضد دیلم روی درها و حفاظ ضد دیلم مقابل پنجره ها و بالکن نصب کنند که اگر دزدان تا پشت در و پنجره ها هم رسیدن، به هیــــــــــــــــــچ روشی نتونن وارد بشن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات