راه‌های مقابله با کرونا ویروس جدید

کد خبر: ۹۶۰۲۸۸
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳ 19 February 2020
|
9299 بازدید
|
۱

متخصص بیماری‌های عفونی بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی برای مقابله با کرونا ویروس جدید تاکید کرد.

به گزارش میزان، پرویز وحدانی متخصص بیمارى هاى عفونى با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی برای مقابله با کرونا ویروس جدید، گفت: برای مقابله با ابتلا به این ویروس باید ضمن رعایت بهداشت فردی از تماس مستقیم با فرد مشکوک به سرماخوردگی یا آنفولانزا ممانعت کرد.

وی ادامه داد: شست و شوی مرتب دست ها، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه یا سرفه، دوری از افراد دارای علائمی شبیه آنفلوآنزا و خودداری از تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی از جمله رعایت موازین بهداشتی است که مردم باید به این موارد توجه جدی داشته باشند.

وحدانی با بیان اینکه شست و شوی چندین باره دست‌ها باید در دستور کار افراد قرار بگیرد، تصریح کرد: مردم باید از انجام کار‌های غیر ضرور در خارج از خانه و حضور در مکان‌های پر اذحام جلوگیری کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه افراد باید از برقرار ارتباط‌های مستقیم و مصافحه و دست دادن در برخورد‌ها خودداری کنند، گفت: مهم‌ترین اقدام برای مقابله با این ویروس جدی گرفتن نکات بهداشت فردی از سوی تک تک افراد است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهدی واحدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
با توجه به اینکه خطر ابتلا به ویروس کرونا جدی است و ممکن است خسارات جبران ناپذیری برای کشور و سلامت عمومی به بار آورد پیشنهاد پزشکان دانشگاه تهران به نظر بسیار کارآمد و راهکاری درست و مؤثر است. ضمن اینکه در کشور چین با همین راهکارها موفق شدند که میزان ابتلائات را کاهش داده و بیماری را کنترل کنند:

با توجه به اینکه موثرترین راه برای مقابله با ویروس کرونا، پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و درمان قطعی و موثری تاکنون برای آن کشف نشده است، «گروه پزشکان ۶۶ دانشگاه تهران» با هدف کنترل همه‌گیری ویروس کرونا در سطح کشور و کاهش خطرات احتمالی، خواسته‌های زیر را از دولت جمهوری اسلامی مطالبه می‌کند.
چند پیشنهاد برای مقابله با کرونا
۱- پیشنهاد می‌شود، تمام مقاطع تحصیلی از مهد کودک، مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان تعطیلات عید با هدف پیشگیری از انتشار ویروس تعطیل شوند.

۲- تمام اعمال پزشکی غیراورژانس با هدف پیشگیری از انتشار ویروس و اختصاص امکانات به کنترل بیماری، در صورت امکان با تاخیر انجام شوند.

۳- فعالیت تمام اماکن عمومی از قبیل سینماها، تئاترها، باشگاه‌های ورزشی، استادیوم‌ها تا پس از تعطیلات عید به تاخیر بیفتد.

۴- تمام سفرهای غیرضروری حذف شوند.

در صورتی که سفر اجتناب‌ناپذیر باشد استفاده از وسایل نقلیه خصوصی به‌جای عمومی توصیه شود.

۵- تعداد کارمندان ادارات، با دادن مرخصی اجباری به سایرین، به حداقل‌های موردنیاز و ضروری کاهش یابد.

مثلا تعداد کارمندان هر شعبه بانک در بازه زمانی مربوطه به نصف کاهش پیدا کند.

۶- توصیه به تعطیلی موقت تمام جشن‌ها و مراسم خانوادگی و دید و بازدیدها و همچنین مراسم مذهبی عمومی از قبیل عزاداری‌ها و جشن‌ها.

۷- ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به میزان موردنیاز تهیه و درصورت امکان رایگان توزیع شوند.

۸- رستوران‌ها فقط حق توزیع غذای بیرون‌بر داشته باشند.

۹- ضدعفونی سطوحی که در معرض تماس عمومی قرار دارند در بازه‌های زمانی مشخص انجام شود. (مانند فضاهای در معرض تماس اتوبوس، مترو و...)

۱۰- از پتانسیل‌های صداوسیمای کشور برای آموزش موثر در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌ها و عوارض به نحو مطلوب استفاده شود.

۱۱- دانشجویان و کارآموزان گروه‌های پزشکی و پیراپزشکی با هدف کاهش احتمال مخاطرات کادر پزشکی غیرموثر بر درمان تا پایان تعطیلات عید تعطیل شوند.

۱۲- ساعت کاری ادارات، بانک‌ها، بازار، شرکت‌ها و کارخانه‌ها طی این دوره زمانی کاهش یابد.

۱۳- ادارات مالیاتی مکلف شوند مساعدت لازم را نسبت به کاهش مبلغ مالیات بر درآمد، طی دوره مذکور داشته باشند.

پزشکان ۶۶ دانشگاه تهران با علم و آگاهی از عوارض اقتصادی نامطلوب این پیشنهادها و با این نگرش که این عوارض نامطلوب در قیاس با نابودی جان انسان‌ها بیشتر نیست، این موارد را از دولت جمهوری اسلامی ایران تقاضا می‌نماید و برای کاهش این عوارض، از متخصصان و اقتصاددانان تقاضای یاری می‌کند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟