سیدحمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره روند اجرای قانون استخدام نیروهای حق التدریس، اظهار کرد: دولت در اجرای قانون استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی به نحوی عمل کرد که مجلس مجبور به تدوین استفساریه تبصره 10ماده 17 قانون تعیین تکلیف معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش شد تا قانون به درستی اجرایی شود.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آموزش و پرورش میتواند بخش بزرگی از مشکلات نیروهای حق التدریس را برطرف کند، افزود: البته از سوی دیگر این تصور ایجاد که قانون مجلس سعی دارد تمامی نیروهای حق التدریس را به استخدام آموزش و پرورش در آورد که چنین چیزی ممکن نیست.
معلمان با چه شرایطی میتوانند جذب آموزش و پرورش شوند؟
وی ادامه داد: در قانون استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، قید شده معلمان در رشتههای مورد نیاز آموزش و پرورش، در مقطع تحصیلی و با جنسیت مورد نیاز آموزش و پرورش و نهایتا در استان و شهرستان مد نظر آموزش و پرورش این استخدامها صورت گیرد.
میرزاده تصریح کرد: این در حالیست که برخی از شهرستانها و استانها در مقطع کنونی با نیروی مازاد مواجه هستند که جذب نیروی اضافه در این استانها به هیچ عنوان منطقی به نظر نمیرسد.
وی تأکید کرد: چنانچه کار کارشناسی دقیقی برای جذب نیروی انسانی صورت گیرد، آموزش و پرورش با استفاده از قانون موجود مورد تصویب مجلس میتواند نیازهای خود را برطرف کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه در مقطع کنونی نمیتوان آموزش و پرورش را متهم به تخلف کرد، گفت: اما تعلل و سهل انگاری در قبال نیروی انسانی و قانون استخدام نیروهای حق التدریس مشهود است که ما را به وضعیت امروز رسانده و موجب نارضایتی معلمان حق التدریس شده است.