دقایقی پس از سوت پایان بازی استقلال در سیرجان ـ که منجر به ثبت نخستین شکست فرهاد مجیدی در لیگ برتر به عنوان سرمربی شد ـ خبر تعیین مدیرعامل جدید استقلال رسما اعلام شد تا دوران اداره استقلال با سرپرست خاتمه یابد و این تیم پنجمین مدیرعامل خود طی سه سال را بشناسد.
به گزارش «تابناک ورزشی»؛ علی فتحاللهزاده برای چهارمین بار به راس مدیریت باشگاه استقلال بازگشت تا از این لحاظ در تاریخ فوتبال ایران و حتی شاید جهان یک نمونه نادر باشد، اما نکته مهمتر جای دیگری است.
فتحاللهزاده تنها گزینه مدیرعاملی باشگاه استقلال که از منابع رسمی و نزدیک به دفتر وزیر ورزش گفته میشود نهایتا تا امشب حکم مدیرعاملی خود را از این باشگاه دریافت خواهد کرد، سه مرتبه چنین جایگاهی را تجربه کرده بود، اما نکته جدید اینجاست که او در دوره ریاست جمهوری چهار رییس جمهور مختلف به چنین سمتی رسیده که در نوع خود موضوعی دست نیافتنی است.
علی فتحاللهزاده، روزنامهنگار حوزه جوانان و جامعه اولین بار در هشتم آبان ۱۳۷۵ با حکمی از سوی محمدجواد ایروانی، رئیس هیات مدیره وقت باشگاه استقلال تهران به سمت مدیریت باشگاه استقلال تهران منصوب شد و از آن زمان تا امروز سه مرتبه دیگر نیز این صندلی پرحاشیه و جنجالی را در دوران ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی، محمود احمدی نژاد و حالا حسن روحانی تصاحب کرده است!
سیاست غالب او در دوران مدیریت مبتنی بر جذب ستارههای نامدار هرچه بیشتر در استقلال و ساختن تیمی کهکشانی در سطح نام این باشگاه قدیمی بوده است که موجب محبوبیت او روی سکوها شده و بسیاری از استقلالیها بعد از چندین سال ناکامی در فتح لیگ، خواهان بازگشت او و سپردن استقلال به شیوه پر سروصدایش در اداره تیم هستند.
پس از استعفای اسماعیل خلیلزاده از سرپرستی باشگاه استقلال، اعضای هیات مدیره این باشگاه بر سر انتخاب وی طی روزهای اخیر به جمع بندی رسیده و صورتجلسه انتخاب وی را با یک مخالف به دفتر وزارت ورزش ارسال کردند تا فتحاللهزاده مجددا به مدیرعاملی این باشگاه انتخاب شود و این باشگاه بعد از مدتها اداره شده با سرپرست صاحب مدیرعامل شود. این رای باعث استعفای عبدالرضا موسوی، عضو مخالف هیات مدیره با فتح الله زاده و مجیدی شد تا او با کمترین مخالف امور را در دست بگیرد.
حاج فتل استقلالی ها که معروف به ترکاندن بمب در بازارهای نقل و انتقالاتی است، حالا فرصت خواهد داشت تیمی پرستاره برای فصل آتی لیگ برتر و در صورت کسب سهمیه، برای لیگ قهرمانان آسیا ببندد.
فتحاللهزاده پیش از این در سه مقطع زمانی مختلف از دهه هفتاد تا کنون که سالهای پایانی دهه ۹۰ را سپری می کنیم، در باشگاه استقلال به عنوان مدیرعامل فعالیت کرد و با انتخاب دوبارهاش برای چهارمین بار مدیرعاملی باشگاه استقلال را تجربه خواهد کرد که قطعا موضوعی بسیار نادر و کمیاب در فوتبال حرفه ای جهان است؛ چه اینکه اگر مدیرعاملی خوب کار کند چرا باید سه بار عزل شود یا تغییر کند و اگر عملکرد و کارنامه اش بد بوده، چرا چهار بار به یک پست ثابت انتخاب می شود؟
این انتخاب از جنبه های دیگر هم حایز اهمیت است که مهمترین آن تایید سیاستهای مالی پر مناقشه علی فتح اللهزاده در استقلال خواهد بود. مدیری که بارها از سوی چهرههای مختلف در قبال مخارج هنگفت تیمداریاش سرزنش و نقد شده بود، با این انتخاب نشان داد که همچنان روش او برای اداره تیم استقلال مورد تایید دولت و دوستداران این تیم است و آبی ها هزینه کردن در راه کسب جام را به بدهی های کلان برای هیچ ترجیح می دهند. فتح الله زاده البته در دوران طولانی صدراتش در استقلال یک زمین بزرگ در منطقه غرب تهران به عنوان کمپ اختصاصی باشگاه بر جای گذاشت که با وجود تشکیک رقبایش در مالکیت استقلال، این مجموعه عمدتا توسط خود او ساخته شد و برای استقلال ماند.
از حالا باید منتظر چیدن سنگ بنای استقلالی پرستاره و فصلی پر خبر برای استقلالی ها بود؛ تیمی که با باخت امروز در سیرجان به حریف قعرنشین گل گهر، شانس رسیدن به رقیب و قهرمانی در لیگ نوزدهم را تا حدود قابل توجهی از دست داده است و از حالا باید به بازی مهم و حیثیتی با سپاهان در جام حذفی بیندیشد. حالا باید منتظر سلیقه فتح الله زاده در دهه هفتم زندگی ماند که چه گزینه ای برای سرمربیگری استقلال در آستین دارد؛ ابقای مجیدی، بازگرداندن قلعه نویی یا مذاکره برای جلب رضایت استراماچونی؟