ته چین؛

طرز تهیه کتلت بادمجان

کد خبر: ۹۶۵۲۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 18 March 2020
تعداد بازدید : 5967
کد خبر: ۹۶۵۲۱۰
|
۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 18 March 2020
|
15715 بازدید
|
۱
بازدید 15715
۱
کُتلت یا شامی کباب از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو می‌شود. می‌توان آن را به‌عنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ نیز مصرف کرد. پیش از این طرز تهیه شماری از کتلت‌ها را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون وقت تهیه کتلت بادمجان با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
اسم کتلت آوردی راستی از کلیپ سازها چه خبر؟
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟