فرآیند تهیه و مصرف نان نیز همچون دیگر اقلام میتواند بستر انتقال ویروس کرونا باشد. برای جلوگیری از این اقدام، چه باید کرد و چگونه نان را تهیه کرد؟ در این راهنما، طریقه صحیح را فرامیگیریم.
بهتر است در شرایط فعلی کارخانه های آرد را تشویق به عرضه بسته های یک کیلویی آرد 4% از طریق فروشگاه های زنجیره ای کنیم تا مردم بتوانند در فر اجاق گاز منزل نان حجیم با کیفیت بپزند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
بیش از 50 درصد مردم اجاق گاز فر دار ندارند
علی
||
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
روشهای پخت نان را در ماهیتابه آموزش دهید
فرهنگ
||
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
اتفاقا درکلیپ به گرم کردن نان در قابلمه نیز اشاره شده است.درست نگاه کن می بینی.
سلام - من هفته ای یکبار نانوایی می رم . پارچه تمیز را کنار تختگاه تنور پهن می کنم و از نانوا خواهش می کنم نان را با انبر بدون دخالت دست روی پارچه بگذارد. خودمم بدون اینکه دست بزنم پارچه را بسته نان را به منزل می برم. در راه منزل هم نان باز هم حرارت داره و کاملا عاری از ویروس است . البته مشکلاتی داره و مسئولین نانوایی اذیت میشن .
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
کارشناسان توصیه میکنند همان پارچه را جایی پهن نکنید که بعداز شما دیگران باید نانشان را از روی آن صفحه بردارند.