به گزارش «تابناک»، اسدالله عباسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به اختصاص یافتن معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای حمایت اقتصادی از مردم در جریان شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: کرونا آسیبهای اقتصادی زیادی به کسب و کارها و زندگی مردم وارد کرد و دولت باید این منابع را عادلانه توزیع کند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اعمال نظارت دقیق خانه ملت نسبت به اعطای کمکهای اقتصادی دولت به قشرهای مختلف مردم و نحوه توزیع آن را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: روستائیان از جمله قشرهایی هستند که در جریان بحران کرونا آسیبهای زیادی دیدند و حتی قادر به عرضه محصولات تولیدی خود در بازارهای محلی هم نیستند.
عباسی فعال بودن کمیسیونهای تخصصی مجلس با توجه به شرایط کنونی و حساسی که کشور با آن مواجه است را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: هرکدام از کمیسیونهای مجلس رسالتها و اهداف مشخصی دارند و باید با برگزاری جلسات خود تا قبل از تمام شدن دوره خدمت مجلس دهم نسبت به عملی کردن آن اقدام کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه به جهت بروز شرایط سخت و فوقالعاده در کشور و شیوع ویروس کرونا مردم از مجلس و نمایندگانشان انتظار عمل به وظایفش را دارند ابراز داشت: با توجه به همهگیر شدن ویروس کرونا دولت به تنهایی قادر به رفع تمام مشکلات نیست و همه نهادها باید به آن کمک کنند.
وی عملکرد و نقش مجلس در بحران ویروس کرونا را مهم ارزیابی کرد و با بیان اینکه مجلس در مسیر حل و فصل مشکلات به وجود آمده با دولت همراهی میکند اظهار داشت: از دولت و وزارت بهداشت و درمان انتظار داریم کمبودهای موجود در سطح بیمارستانها به ویژه مراکز درمانی شرق گیلان را در اسرع وقت برطرف کند.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس همکاری و مشارکت تمام مردم در اجرای برنامههای وزارت بهداشت و درمان و ستاد مقابله با کرونا را لازم و ضروری اعلام کرد و بیان داشت: امیدواریم با مشارکت تمام دستگاهها، نهادها و آحاد جامعه بتوانیم هر چه زودتر به بحران شیوع کرونا در کشورمان خاتمه بدهیم.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس وابستگی اقتصاد روستائیان به بازارهای محلی را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه متولیان امر باید در این بخش برای کاهش آسیب به اقتصاد خانوارها مدیریت لازم را اعمال کنند گفت: اگر مجموعه اقدامات مبارزه با شیوع ویروس کرونا زودتر آغاز میشد الان شاهد بروز چنین وضعیت سختی نبودیم.