در برخی از کشورها، مردم بدون هیچ دلیل علمی و ثابت شدهای برای مقابله با کروناویروس به مصرف داروهای گیاهی رو آوردهاند.
به گزارش ایسنا، نبود داروی تایید شده برای مقابله با کروناویروس جدید برخی افراد را بر آن داشته تا به داروهای جایگزین رو آورند. در این میان مصرف داروهای گیاهی در چین و هند بیشتر شناخته شده است.
در هند که ۱.۳ میلیارد نفر از جمعیت آن در قرنطینه هستند دولت پس از آنکه ادعا کرد برخی از درمانها ممکن است به جلوگیری از ابتلا به کروناویروس کمک کند با انتقادهایی روبرو شد. در چین که همه گیری بیماری از این کشور آغاز شد، برخی ادعاهای ثابت نشده مبنی بر تاثیر طب سنتی در مبارزه با کروناویروس مطرح شد، هرچند پزشکان چینی آنها را تایید نمیکنند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سایت خود تاکید کرده بود که مصرف داروهای سنتی توصیه نمی شود و پس از آن سخنگوی این سازمان اذعان کرد که برخی افراد برای تسکین علائم "خفیف" در بیماری کووید-۱۹ به داروهای جایگزین رو آوردهاند.
به گزارش ژاپن تودی، مایکل رایان، مدیر اجرایی برنامه فوریت های بهداشتی WHO نیز گفت: از انجام مطالعات مفید با هدف مقابله با کرونا در حوزه درمانهای جایگزین همچون داروهای دیگر استقبال میشود و در حال حاضر آزمایشات و تحقیقات متعددی در چین در حوزه داروهای سنتی در حال انجام است که نتایج آنها در صورت قطعی شدن اعلام خواهد شد.