ته چین؛

طرز تهیه جغور بندری

کد خبر: ۹۷۵۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰ 29 April 2020
تعداد بازدید : 4215
کد خبر: ۹۷۵۱۸۶
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰ 29 April 2020
|
9408 بازدید
بازدید 9408
خوراک جغور بغور یک غذای سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی دارد و به راحتی قابل تهیه است. جغور بغور در اصل غذای محلی زنجان است ولی در شهرهای مختلف ایران به سبک‌های مشابه با اسامی مختلف پخته می‌شود. جالب است بدانید که مشابه این خوراک در کشور اسکاتلند نیز تهیه می‌شود که جزو خوراک‌های ملی این کشور است. جغور بندری یک غذای ابتکاری در واقع تهیه سوسیس بندری با ترکیب جغور بغور به جای سوسیس است. دستورپخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط