ته چین؛

طرز تهیه کباب حسینی

کد خبر: ۹۷۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 30 April 2020
تعداد بازدید : 11734
کد خبر: ۹۷۵۲۲۷
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 30 April 2020
|
25269 بازدید
بازدید 25269
کباب حسینی یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که سابقه تهیه آن و به وجود آمدنش مربوط به استان اصفهان است. این غذا از گوشت‌های تکه ای تهیه می‌شود و سیخی که معمولا برای تهیه آن مورد استفاده قرار می‌گیرد یک سیخ چوبی کوچک است که در ماهیتابه جا می‌شود. طرز تهیه این کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟