ته چین؛

دستور پخت جوجه کباب ترش

کد خبر: ۹۷۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 05 May 2020
تعداد بازدید : 9366
کد خبر: ۹۷۶۱۹۱
|
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 05 May 2020
|
19961 بازدید
|
۲
بازدید 19961
۲
«جوجه کباب ترش» یا «جوجه ترش» یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار گیلانی است که می‌توان در دسته غذاهای تورش نظیر کباب ترش (گوساله) و مرغ ترش طبقه بندی کرد. طرز تهیه جوجه کباب ترش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Qatar
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
والا چى بگم
اين كباب رو هرگز در گيلان پيدا نميكنيد
فرانسه چرا
ثمینع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
خیلی عالی