ته چین؛

طرز تهیه کتلت نخود و لوبیا

کد خبر: ۹۷۶۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 07 May 2020
تعداد بازدید : 7996
کد خبر: ۹۷۶۵۱۱
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 07 May 2020
|
25446 بازدید
بازدید 25446
کُتلت یا شامی کباب از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولاً با گوشت، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو می‌شود. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع کتلت را فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه یک نوع متفاوت از کتلت با عنوان کتلت نخود و لوبیا که البته در آن از گوشت نیز استفاده می‌شود را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟