هجوم گله‌های ملخ به ۷ استان کشور

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور براساس پیش‌بینی سازمان فائو حجم گسترده‌تری از آفت ملخ صحرایی وارد ایران می‌شود، گفت: تاکنون گله‌های ملخ ۱۷۰ هزار هکتار از اراضی ۷ استان را آلوده کرده‌اند.
کد خبر: ۹۷۶۵۷۳
|
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۸ 05 May 2020
|
10027 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سیدمحمدرضا میر عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هجوم آفت ملخ صحرایی به استان‌های ۷ گانه کشور اظهار داشت: حجم گسترده‌ای از ملخ‌ها به استان‌های مختلف کشور هجوم آوردند که تا امروز ۷ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، کرمان، خراسان جنوبی و خوزستان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون گله‌های ملخ ۱۷۰ هزار هکتار از اراضی ۷ استان یاد شده را آلوده کرده‌اند افزود: استان سیستان‌وبلوچستان با ۶۶ هزار هکتار بیشترین آلودگی آفت ملخ دارد و پس از هرمزگان، استان بوشهر با بیش از ۲۶ هزار هکتار آلودگی سومین استان آلوده به این آفت است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور از مبارزه شیمیایی با آفت ملخ صحرایی خبر داد و بیان کرد: اکنون در آغاز راه هجوم و مبارزه با این آفت هستیم و حجم زیادی از مبارزه باقی مانده است.

میر با اشاره به اینکه براساس پیش‌بینی سازمان فائو حجم گسترده‌تری از آفت ملخ صحرایی وارد ایران می‌شود گفت: برای این تهدید چاره‌اندیشی شده و برای سطحی معادل یک میلیون هکتار مبارزه شیمیایی امکانات آماده است.

وی از آغاز ورود گله‌های ملخ به استان‌های جنوبی خبر داد و تصریح کرد: براساس ارزیابی انجام شده موج جدید ملخ‌ها به استان‌های سیستان‌وبلوچستان، خوزستان، هرمزگان و بخشی از استان بوشهر هجوم خواهند آورد که آمادگی لازم برای مبارزه فراهم شده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه امیدواریم هجوم ملخ‌ها هیچ خسارتی به مزارع و اراضی وارد نکند، خاطرنشان کرد: دو برابر سم مورد نیاز سال در کل کشور برای تمامی آفات مانند ملخ تهیه و ذخیره شده و هیچ کمبودی در این باره وجود ندارد.

سیدمحمدرضا میر با اشاره به این‌که در تمامی استان‌ها هواپیمای سم‌پاش مستقر شده است گفت: تنها ۲۰ درصد عملیات مبارزه با آفات ملخ، با بهره‌گیری از هواپیما و ۸۰ درصد عملیات مبارزه زمینی انجام می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
قدیم هر ۳۰۰ متر یک کبوترخانه داشتند هم مزارع از هجوم آفات در امان می ماند هم از کودشان برای بارور شدن زمینهای بایر استفاده می کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
فکر نمیکنید که همچون باران اینها نعمت خدا هستند و باید با تدبیر از آنها استفاده کنیم؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
همین سم ها خود خسارت سنگینی است. چرا خودشان را به نادانی زده‌اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
چند وقت قبل بود که درخواست شما بعنوان رسالت خبرنگاری یک نفریا تیم را ویژه پیگیر این ماجرا کنید تا دوباره غافلگیر نشویم علی الخصوص در این داستان ویروس و شوک کمبود مواد غذایی ناشی از ملخها...

آیا انجام شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این نتیجه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چاپ کنید لطفا و اگر امکان دارد جواب بدهید در همین جا ...........................
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟